Jannike Ebbing

Min vecka


Hej fina ni,

Hoppas ni haft en grym måndag! Jäklar vad telefonen gått varm idag! Hade över 68 sällskap på en bostad igår, många som vill köpa nu innan amorteringskravet. Började morgonen på kontoret och svarade på mail och samtal. Älskar att sitta där med en stor kopp kaffe och få en jäkla massa saker gjort. Skön känsla! Vid 14 hade vi tid hos vår barnmorska på Vasamamman ( Jag är SÅÅ nöjd ) vi fick lyssna på lillens hjärta och gå igenom mina blodprover. För låg i järn så det ska jag äta mer av! Blir lite extra kär efter att vi varit där i min kille som är så sjukt engagerad att jag blir knäsvag. Se honom sitta och läsa böcker om allt detta för att förstå vad jag gå igenom. Kärlek.


Hur kommer vårt barn se ut, det tänker jag på hela tiden!!! Min McDreamy alltså! AH SNYGG alltså, här var vi på Palma och njöt.



Tisdag

Kontorsjobb hela dagen samt möten med mitt team! Flera kundmöten men annars bara kontorsjobb – skönt!


Onsdag

Ska på ett influenser möte på eftermiddagen – så spännande att ha stora företag som vill utveckla mina konton och mitt varumärke, ser fram emot vad de vill prata kring och vilka samarbeten vi kan tänkas ha. Sen är det jobb jobb jobb!





Numera jobbar jag i min pojkväns kläder haha!



Torsdag

Två foton och styling denna dag, så jäkla kul! Träffa min revisor och få koll på min bolag ännu mer! Inte enkelt med alla regler kring reklam mm, allt måste följas! Allt ska taggas rätt och reglerna ändras väldigt ofta. Förstår att detta är en ny bransch men herregud.


Fredag

Dags att filma för ett samarbete i deras butik – ska bli så himla kul! Ska försöka jobba halv dag för hela helgen ska bestå av att packa ihop lägenheten! Den 5 mars lämnar vi över nycklarna så från och med den 4 mars ska vi bo på hotell någonstans i Stockholm 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mimmie

    kommer bli en söt dotter ? eller är det en son ?? wiii spännande vilken vecka är du i? kommer bli spännande att följa det och flytten