Jannike Ebbing

Min helg


Hej bästa ni,

Vilken härlig söndag, så fint väder Stockholm bjudit på, såg flera vara långt ut på isen nere vid Norr Mälarstrand, såg farligt ut haha. Jag har haft fyra visningar idag så det har varit fullt upp 🙂 idag hade jag sån jäkla energi och flög fram mellan visningarna. Började dagen med att åka och köpa en stor mocca-latte -love.

Min helg har varit full av egen-tid då min kille varit iväg på massa saker , kan verkligen uppskatta att vara själv ibland och göra ingenting!! Kolla på massa tjejfilmer och mysa.

Lördagen bestod av häng med Jessica och massa inredning, fick en hel del inspo till nya lägenheten. Älskar att gå runt och kolla i alla butiker och bara samla på mig bilder om hur jag vill ha det. I barnets rum vill jag ha en ”vuxen” stil ska samla massa inspo i veckan och visa hur jag tänker 🙂



Så himla god brunch på Paraden, jag tar nästan alltid eggs benedict om det finns. Givetvis lemonad med ingefära med – godaste som finns.



Vi delade på en våffla med , va kaksmulor uppe på som gjorde den himmelsk !



Sen gick vi till Posh Living och kollade lite nyheter, det svarta är verkligen här för att stanna. Älskar det!



Blev kör i denna blå kudde i sammet med flamingos – vill ha!!!


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bisse

    Åh herregud ? Blir galen av alla olika saker man får och inte får! ? Jag har hört att det är bra om du är illamående. Allt i lagom dos kanske? Min mamma är barnmorska och har inte hört något nytt från Livsmedlesverket!