Jannike Ebbing

Idag smäller det


Hej bästa ,


Sov som en stock men drömde konstiga drömmar om att jag tappade två tänder och att en var trasig – mycket förändringar i mitt liv som håller på att hända så inte så konstigt med lite lustiga drömmar med tanken på allt nytt som händer i mitt liv. Även om det är något fantastiskt med ett barn så kan jag nog inte ens föreställa mig hur det kommer att bli. Ingen mer lugn frukosttid med en latte och sminka sig framför Netflix haha. Det ska nog gå bra 😉

Hela kontoret där jag sitter håller på att göras om och jag kommer inte vara bunden till just det kontoret utan kommer kunna vara ”aktivitetsbaserad” och sitta på vilket kontor jag vill eller hemma. Sjukt skönt kan jag säga. Så idag tänkte jag sätta mig på något härligt café och jobba därifrån med mitt mäkleri.


I eftermiddag åker jag bort till Berns och kollar till allt och väntar in alla gäster. Blir en ganska intim middag med branschkollegor där Beleco kommer presenteras – Hurra!




Spegelsalen är så himla fin! Här blir det sittande middag under tiden som vi presenterar allt


Alltid trassliga hörlurar haha, så går det när man tappar bort sina airpods, blir gaaaalen.


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Dr Phil

    Losing teeth in a dream is a common symbol representing anxiety. It tends to come up during times of transition and often points to concerns experienced by the dreamer in waking life.

  2. Bisse

    Jag har storlek 12 med D-böj! Jag lägger allt smin med borstar och använder inte puder, min hy blir så torr av någon anlednng. Använder Sensai luminos sheer foundation med färgen honey beige – älskar den! ?

  3. Annie

    Du är så himla fint sminkad! vad har du för storlek på dina fransar? och hur gör du när du sminkar dig för att inte få foundation på fransarna å dom blir ”färgade” av puder/foundation och blir sådär tråkiga?