Svarta matbord – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Svarta matbord


Hej fina ni,

Varit non-stop idag på jobbfronten, märker verkligen att marknaden är upp och ner. Jag hade en privatvisning igår på lägenheten på Robert Alströmsgatan som såldes efter enbart 4 dagar på nätet – otroligt härliga köpare och säljare som alla var glada. Min första försäljning på nya bolaget och jag har ett till inplanerat i morgon. Så jäkla kul!

Jag kom nyss hem och la mig direkt i badkaret med en massa skum och bara andades, tände en massa ljus och drack nästan en liter iskallt vatten haha.

Under tiden låg jag och letade inspo till nya lägenheten, jag vill ha ett svart matbord då köket är svart lite industrikänsla. Så jag tänkte visa er lite olika bord jag väljer mellan 🙂
Detta ligger okej i pris på 7 200 kr och är 120 cm i diameter, tror definitivt att jag (vi haha) vill ha ett runt matbord. Så himla socialt och snyggt.

Ni hittar bordet härJag gillar verkligen underredet på detta bord men en större skiva , minst 120 cm så jag kan få plats med sex stolar. Jag har ju mina rosa samt aqua från Söstrene grene som jag köpte för ett tag sedanMitt absoluta favoritbord är från Gubi. Jag är INTE vän med priset

Ni hittar det här


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. E

    Stua har ett liknande som det från Gubi. Tror modellen heter Zero. Samma underrede och du väljer själv färg. Finns på olsson&gerthel bl.a.

  2. Mina

    åh vad fina 😍! Tack för dina tips!! Har inte du tips på långa svarta matbord? Jag har varit på jakt efter bord länge nu men svårt att hitta!