Jannike Ebbing

Nytt från New York

Hej fina ni,


En massa samtal och mail idag på kontoret, borta så få dagar men missat så mycket , var riktigt härligt att få ta på sig sin kostym och umgås med bästa kollegorna, tänk att man kan sakna sin arbetsplats så mycket! Min jetlag har varit snäll mot mig så här långt, inte ett dugg trött så min teori om att hålla igång och inte åka hem och lägga sig på soffan!


Jag måste visa vad jag köpte på Jonathan Adler butiken i New York – ville köpa allt men insåg mina begränsningar i handbagaget haha


Se och njut 🙂Fin skål med ljus som dofta ljuvligt, bästa är att man kan återanvända det genom att hälla i nytt ljus!

Galet fina salt och peppar hållare, kommer ha dem framme på köksbordet, en härlig liten färgklickSå häftig hållare för tändstickor!


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.