Jannike Ebbing

Tungt

Tack, tack, tack

För era underbara kommentarer efter mitt inlägg som var väldigt öppet och från hjärtat. För mig har det varit nästan ett år av detta och förändringar är det värsta jag vet. Jag har haft vänner som under tiden visat sig vara otroligt falska och velat mig illa men jag fokuserar hellre på dem som funnits där och hjälpt mig genom allt och stöttat mig.

Min familj är bäst, ni anar inte ❤️

Kärleken kommer åter och nu är den starkare än någonsin.

Ni kommer få en inblick i mitt privatliv på en djupare nivå. En äkta Jannike 🙂

Här kommer lite bilder från igår med mina hjärtan i malmö!

Jag bor på hotel Duxiana i ett otroligt mysigt rum!

Kolla badkaret med utsikt, där ska jag hoppa i en liten stund nu!


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Jag som några andra är också lite nyfiken på vad som händer med allt, säljer ni lägenheten i Malmö? Vad händer med Miami och marbella? Förstår om du inte vill berätta allt för oss men såklart är man ju nyfiken på vad som hänt. Du är stark, och alla tar sig vidare när något tråkigt hänt! Jag gillar att läsa din blogg, men ibland känns de lite väl mycket reklaminlägg ☝️? Lycka till med allt, stor kram och fortsätt blogga ?

  2. Jasmina Montnémery

    Du förtjänar det bästa och finaste i livet våran Bisse! Har aldrig mött på en så stark person som du. Bizzi, 2017 är ditt älsk! ❤ Love

  3. AnnaDahlman

    Duxiana har blivit otroligt snyggt efter renoveringen de gjorde i år ! Att gå från enbart servering av frukost till frukost/lunch/middag är stort för ett sådant litet hotell. Du fick ett av de bästa rummen! ?

  4. Johanna

    Undrar också över lägenheten ni köpte? Känns så nyss? Såklart väljer du själv hur mycket du vill dela med dig av. Tycker det är inspirerande och modigt att du vågar följa ditt hjärta! All lycka!

  5. Vän

    Båda har rätt att gå vidare och finna kärleken igen ❤️ Ibland har livet väldigt krokiga vägar , när man trodde det bara var att gå rakt fram …

  6. Josefina

    Det är alltid jobbigt att visa sig sårbar. Och det är ofta i tuffa tider som man märker vilka som är ens riktiga vänner ? Men oj har detta pågått i ett år, såklart en skilsmässa kommer ju inte bara över en natt. Men lgh ni köpte o renoverade? Lgh utomlands? Resorna. Så mkt ni ändå gjort ihop i ett år. Man vill nog försöka så mkt det går. All styrka o lycka till dig ?