Jannike Ebbing

Sevilla

När vi tittade på boende utomlands så stod det mellan Palma och Marbella i slutändan. Det som gjorde att vi valde Marbella är att inte vara ”fast” på en ö. Möjligheterna att åka skidor, åka till olika städer utan behöva flyga samt klimatet blev avgörande.

Nr vi var där förra året åkte jag Eric och Ali till Sevilla, staden ligger ca 2,5 h bort från Marbella. En otrolig stad med 700.000 invånare som har MASSOR av historia och är otroligt vacker.

Apelsinträd genom hela staden och häst och vagn är något du ser en hel del av,

Vi åkte hemifrån på förmiddagen och var framme vid lunch,

Checkade in på mysigaste hotellet Alfonso där vi checkade in väskorna. Satte oss i taxi och åkte till en saluhall där vi köpte ALLT vi var sugna på, påta några, ostar, kroketter, vin mm. Satte iväg mot en av parkerna nära Alcázar (ett slott som är sååå vackert, därifrån vi åker båt på bilderna) och njöt av värmen.

Saluhallen med massa godsaker- ett MÅSTE

Picknick för tre 🙂

Utanför katedralen

Här är slottet

Mysigt =)

Hotellet ligger riktigt centralt och det finns massor av mysiga restauranger i närheten med tapas =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. SOFIE

    Älskar också att du börjat blogga, fortsätt med det ? Har lite frågor, jobbar du kvar på bjurfors som aktiv mäklare? Är bloggen bara nått du gör på sidan/fritiden? Varför sålde ni huset? Och berätta mer om lägenheten ni renoverar! Område, yta, mm nyfiken ? kraam

  2. Sanna

    Älskar att du börjat blogga! Är så inspirerad av vilken framgångsrik karriärkvinna du är! Kan inte du berätta lite mer om din karriär, när du började plugga & vad som drev dig till att du blev mäklare och hur du blev så grym och framgångsrik? Är själv 23 år gammal & vill nu börja plugga, sugen på mäklare! Avundas ditt liv! Du är grym, kram!