Bianca

One month

I onsdags blev Leona 1 månad och hej och hå vad det går undan! Bara den senaste 1,5 veckan har det hänt så mycket. Hon är mer vaken, tar ögonkontakt och gör så mycket roliga grimaser, haha! Tungan tycker hon är rolig att greja runt med i munnen också.

Hon har blivit så stark i nacken och benen. En favoritsyssla är att ligga och titta upp och trycka ifrån med benen, när hon ligger på mage på mitt eller pappa A bröst. Våran lilla tjej 🤍

Annars då; Amningen funkar jättebra vilket är så skönt. Var ju orolig i början och fick sedan sår på ena bröstvårtan, men det försvann när jag tänkte köpa amningsnapp, haha. Sömnen är vi bortskämda med. Hon har två uppvak på nätterna för mat, sedan somnar vi om. Ludde var precis lika snäll som bebis. Om två dagar har hon ett nytt språng (enligt appen) och är beredd på en mindre nöjd bebis ett par dagar, hehe.

Imorgon ska vi till BVC för tredje läkarbesöket. Vi gjorde två på BB innan vi fick åka hem. Ska bli spännande att se vad hon väger och hur lång hon har blivit efter förra besöket för två veckor sedan, då vägde hon 4220 gram och var 53 cm.

Det var månadens uppdatering. Tänkte sätta mig ner och skriva ihop en förlossningsberättelse nu i veckan, känns fint att ha en och titta tillbaka på och läsa. Gjorde ingen efter förlossningen med Ludde, vilket jag ångrar idag.

Nu ska jag fortsätta titta på film med L och en sovandes bebis på bröstet 🤍

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.