Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Formex del 2

Igår var jag som många av er vet på Formex! Där fick jag se lite olika nyheter som jag mer än gärna delar med mig av till er. Först ut är Little Heart Stockholm. 

Nedan ser ni deras jättehärliga nya spjälsängskydd. De är mjuka och quiltade, men ändå tjocka nog att ”stå” och skydda barnet ordentligt. Jag älskar de gröna tonerna! 

  
  

Sängkläderna är i jersey, allt är ekologiskt och helt giftfritt! Även den söta lilla kaninen är ny och kommer till våren!   

Littleheart har en helt ny serie med grått och hus! Jag tycker den är lite rolig, skönt att se lite nytänk på barnlakan!
   
Därefter var jag på ett besök hos Marnelly som även dem har sängkläder, spjälskydd och filtar! Märkena är helt olika i design men lika i omtanken för miljön. Marnelly är även dem helt ekologiska och giftfria med fokus på enkel och ren design! De har som bekant nyligen kommit med ett spjälsängskydd som jag recenserat. Deras nyhet är att de släpper ett nytt mönster! Samma som på det nya spjälskyddet.  

    
Båda märkena är bra tips på sängkläder! En fin present är alltid en filt, kanske ett påslakanset? Från dessa märken skulle jag bli glad för vad som! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.