Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: Vinter&Bloom regnskydd

Hej! Nu i regntider så tänkte jag passa på att tipsa om ett nytt (skitsnyggt, äntligen!!) regnskydd från Vinter&Bloom.

Vinter&Bloom

Igår så testade vi regnskyddet från Vinter&Bloom. Det är så jäkla bra! Snyggt och sitter som en smäck! Äntligen ett regnskydd som inte är bylsigt och för jäkla stort.  Enkelt att få på var den med. Vinter&Bloom

Här ser ni det på en sittdel, på bugaboo donkey. Jag har tillochmed dragit över skyddet över sidokorgen för att skydda min skötväska från att bli blöt. Det funkar bra, vilket jag inte riktigt trodde.

Vinter&Bloom Vinter&BloomRegnskyddet finns i tre olika färger: rosa, blått och svart och har många bra reflexdetaljer. Viktigt i detta mörka land.

Regnskyddet kommer i en liten påse som går att fästa på vagnenschassi.

Vinter&Bloom Det har även ett genomskinligt stormskydd med minihål i för när det regnar åt alla håll och kanter. Men, när det inte gör det, så går den att ta av helt och hållet. Toppenbra, och väldigt få regnskydd som kan det. Det ända jag tycker är lite trist är att det är en tråkig passform med det stela stormfönstret om man som jag dragit ut regnskyddet lite. Så när man har stormskyddet är det bäst att inte spänna för mycket på skyddet så luckan passar ordentligt!

Vinter&BloomPris: 399kr. Lite dyrt, men värt det tycker jag.

Passform: Som beskrivet ovan, passar de flesta vagnar och sitter riktigt bra!

Jag rekommenderar detta regnskydd med glädje, sitter bättre än många jag testat, är lätt att få på och av, samt med en smart förvaring som gör att du alltid är redo när regnet kommer!

Vinter&Bloom

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Hej.
    Jag undrar om inte du kan göra en sammanställning av hösten och vinterns rekommenderade skor.
    Behöver man ha gummistövlar, allväderstövlar, vinterskor och sneakers? Det är för att ha på fsk jag tänker, hon är bara 1,5 år så dom är ju inte ute massor, men ändå. Man vill ju vara förberedd tack för en bra blogg