Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Tiny Cottons AW15 – Hibernation

Tiny Cottons är ett underbart märke som jag länge varit sugen på. Det blir mer och mer populärt i Sverige och återförsäljare så som Babyshop och Cirkusfabriken säljer märket. Deras AW15 kollektion är riktigt fin i monokroma färger och härliga grafiska mönster.

Märket är grundat 2012 i Barcelona och gör generellt sätt kläder som är små i storleken. Märket är känt för deras kvalitet och design! Ljuvliga kläder!

X-et på knäna är ett signum för Tiny Cottons! Snyggt tycker jag!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. C

    Hej!

    Tack för bra blogg! Jag tycker det är svårt att hitta bra strumpbyxor till min 3-månaders. Om du har tid, lust och koll så vore det välkommet med en genomgång av de olika kedjorna eller andra märken du kan tipsa om. Ffa vad gäller passform och kvalitet på bas-strumpbyxor typ vita.

    Såg också att PoP skall uppdatera färgerna i sina randiga basplagg nu. Vore kul att höra mer om det. Typ varför de gör det, hur hr de tänkt, hur har processen sett ut, vilket blir resultatet osv.

    Tack på förhand!

    1. barnplaggsguiden

      Hej! va kul, tusen tack! Va bra tillägg, det ska jag absolut göra! Kul att få ett litet projekt!
      Ska såklart kolla mer på pop och ge dig svar! Kramar!

    1. barnplaggsguiden

      Tack snälla du! Jag visste inte det, när jag såg aw15 tyckte jag ändå att de var lite små, men det kanske bara var proverna!