Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Barnrummet!

Hej alla! Hoppas ni har en fin dag, själv har jag fått ett ”städryck” och tvättat och diskat samt passat på att rensa bland leksaker och bytt sängkläder i barnens rum. Jag har ju tänkt en del på hur man ska inreda ett barnrum och vad som är bäst då de båda delar rum. Jag tycker det är klurigt, personligen gillar jag avskalat och enkelt, men jag vill att barnens rum ska vara varmt och avslappnade på en gång, samtidigt som det ska vara en plats för lek och stoj. Svår kombination det där! Vet inte riktigt hur jag ska göra? Tipsa mig gärna! Förvaring och ett litet bord och stolar vill jag gärna få plats med! Sen vill jag göra någon fin fotovägg med bilder på familjen!

Hursomhelst så är jag väldigt nöjd att båda har likadana sängkläder, det är fint och enhetligt samt gör det lilla rummet lite lugnare! Dessa kommer från Bliss STHLM och är riktigt mjuka och sköna!

bliss sthlm herringbone bliss sthlm herringbone bliss sthlm herringbone bliss sthlm herringbone bliss sthlm herringbone bliss sthlm herringbone

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katarina

    Hej hej,
    Mina två äldre pojkar delar rum idag och vi byggde en loftsäng med koja under, sååå uppskattat av 5-åringen. Har man högt i tak så är m3-tänk en utmärkt ide’.
    Snart flyttar vi till en större lägenhet och då får 5-åringen dela med 8-månaders lillasyster, så jag går i samma tankar som du. Det blir nog platsbyggt igen för att få mer lekyta.
    Hur går era tankar kring klåfingrig bebis med storasyskonets leksaker?
    Ha en solig dag!
    Hälsningar Katarina

    1. barnplaggsguiden

      Men va smart med loftsäng! Det kanske Man ska Gör! Hur gamla är dina? 5? Det är ju äldre, då känns det kanske tryggare!
      Hm, platsbygga är alltid snart. Vi funderar lite på att flytta men fet tar ju sin tid?
      Jag tänker att de får dela. Här har vi snarare problem med storasyster som tar allt och kramar för hårt! Blir galen. Annars är ju ditt och mitt bra men svårt! Vad tycker du?

      1. Katarina Liljeberg

        Jag har tre barn födda 2004, 2009, 2014. Vi började med Våningssäng när killarna var 7 o 2 och loftsängen byggdes förra året när yngsta var 4,5. Nu ska yngsta pojken dela rum med bebisen så det får bli en platsbyggd loftsäng med plats för spjälsäng under. Fast det finns coola varianter på Pinterest där spjälsängen är överslafen och en vanlig säng under. Det är så svårt med leksaker så jag tror att bebisen kommer att få leka i hallen (vi kommer att ha en större innerhall i nya lghtn) så storebror får ha sitt lego i fred….
        Men summa summarum har vi bars positiva erfarenheter från att barnen delar rum ??
        Hur stort är barnens rum och hur gammal är din dotter?