Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Sommarsmart vagn!

Landet är ljuvligt. Jag vet att jag har skrivit det förrut, men jag älskar det verkligen här. Det är som att jag inte fattar det fören jag är här. Men sen kommer söndagen och jag gillar att åka hem till stan igen. Konstigt det där, men det är en lyx att kunna blanda och göra både och.

Kronanvagnen som var tänkt att bli en förskolevagn har nu blivit en landet vagn. Båda barnen delar på den här och vi älskar att slippa bugaboon! Tack Kronan för att ni gjort en så jäkla bra vagn! Vi är så nöjda med Sulky S, och jag menar verkligen vi. Rasmus blir på allvar glad när han packar bilen och vagnen typ inte tar någon plats alls! (lite plats såklart, men jämfört med bugaboo donkey så är det ingenting!)

Nu när barnen sover så tänkte jag passa på att visa er två smarta förvaringslösningar till vagnen. Båda tar nästan ingen plats, och är riktigt prisvärda samt funktionella. Med dessa så klarar vi sommaren utan en ryggont!

barnvagnar chevron skiphop skiphop organiser och saddle bag

Här ser ni vagnen med organiser, filt och saddlebag

Först ut är Skip Hop Stroller Organiser Chevron: Stroller Organizer Chevron

Det är en organiser – som är en liten förvaringsväska, för de allra viktigaste sakerna, de man vill ha nära tillhands. Denna organiser, tillskillnad från många andra har en smart isolering som hjälper att hålla drycker varma/kalla. Den är mjuk och stabil samtidigt som den nästan inte väger något. Den är uppdelad i tre fack, två mindre (perfekta för kaffe, vatten eller ersättning/välling) och en lite större i mitten. Där har jag min plånbok, en solkräm, näsdukar osv.

barnvagnar chevron skiphop skiphop organiser och saddle bag barnvagnar chevron skiphop skiphop organiser och saddle bag Upphängning med kardborreband, går att ha på de flesta typer av vagnar och handtag.

På framsidan ser ni ett mindre fack, det är så smart, för den går att ta loss med en dragkedja, samt har ett eget handtag, så du kan ha den kring handleden. Perfekt för pengar, mobil och kort då du kan parkera vagnen och bara plocka med den. Den går att stänga igen ordentligt med en dragkedja samt har hörlursuttag om du vill försätta lyssna på din pod samtidigt som mobilen är i facket!

Pris: 299kr. Det är ungefär vad en organiser brukar kosta, bra och överkomligt pris!

Upphängning:  Passar de flesta vagnar tack vare kadborreband som går att ljustera.

Tvätt: Tvättbar i maskin

barnvagnar chevron skiphop skiphop organiser och saddle bag

Sen har vi Stroller Saddlebag från Skip Hop:

Stroller Saddle Bag är en för mig, ny typ av förvaring, nämligen en väska som man hänger på vagnens ram. Den är smart för att den inte tar plats på ställen där det är ont om plats, tex under vagnen eller på handtaget. I denna väska kan man förvara allt från kylvaror till bra-att-ha-saker som behöver finnas nära till hands. Jag kommer använda den när jag handlar eller när vi ska på utflykt. Väskan har ett isolerat huvudfack som håller maten kall efter besöket i mataffären, perfekt för sommarens varma dagar! Utöver huvudfacket så finns det även nätfickor så man kan hålla lite ordning och förvara mindre saker och exempelvis flaskor.  Jag är förvånad över hur mycket som får plats, jag kunde utan problem få plats med en 1,5 liter mjölk samt 1.5 liter coca cola, då är väskan inte ens halvfull. Jag misstänker att närmare en kasse från mataffären går ner! Stort plus för en ordentlig dragkedja som stänger båda facken.

barnvagnar chevron skiphop skiphop organiser och saddle bag barnvagnar chevron skiphop skiphop organiser och saddle bag  barnvagnar chevron skiphop skiphop organiser och saddle bag

Se första bilden för att få en bättre överblick av hur den hänger på vagnen.

Pris: Ca 250 kr

Upphängning: Passar de flesta vagnar tack vare kardborreband som går att ljustera. Kardborrebanden är även anti-halk vilket gör att de stannar där man placerar dem (även men massa grejer i väskan) Det finns ett handtag på baksidan som gör att den enkelt kan tas med till picknickfilten eller in i affären – väldigt smidigt.

Tvätt: Går att tvätta i maskin.

Som pricken över i:et så matchar vi den snygga sommarkittade vagnen med en snygg filt från Bliss STHLM i mönstert Herringbone – Pris: 279kr!

barnvagnar chevron skiphop skiphop organiser och saddle bag

barnvagnar chevron skiphop skiphop organiser och saddle bagGod natt från oss!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annanym

    Hej! Undrar angående saddle bag väskan. Du har den ju hängande längs med höger arm på barnvagnen. Finns det möjlighet att man skulle kunna ha den ”under” organizer? Att man fäster bagen från arm 1 till arm 2 på vagnen? Hoppas du förstår vad jag menar?

  2. Hanna

    Ser smart ut med en saddle bag! Vet att man ej skall hänga en skötväska över handtaget på vagnen (även om typ alla, inkl mig själv, gör det) men är det ok att hänga så här på sidan? Ingen risk att vagn blir sned om man lastar tungt? Eller att den drar snett?

    1. barnplaggsguiden

      Åh va svårt! Jag tycker inte att den drar snett, men det kan nog bero på vagn!!
      Jag tycler annars det är lugnt då chassi kan ta mycket vikt!

  3. emelie grönvall

    Så fint!! smart med en sidoväska, har inte ens tänkt att det går att ha! Det ska inhandlas!!