Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: Vindskydd Sleepcarrier!

Hej fina läsare! Nu har det släppts en nyhet till Sleepcarrier som ni har frågat mycket om. Sleepcarrier har fått ett fleecefodrat vindskydd, ”Wind Cover”. Smart tycker jag!

För er som inte vet så är Sleepcarrier en mulitfunktionell produkt – mjuklift, babynest, lekmatta och bärsele. Den är unik på det sättet att du kan bära ditt barn horisontalt istället för vertikalt. Perfekt när man nattar en liten, och ska lägga ned barnet, ingen vaknar och bebisen kan enkelt sova vidare där hen är. Vi har använt vår Sleepcarrier i huvudsak som mjuklift men även som babynest och lekmatta. Nu när det är kallt ute så är det perfekt med ett extra skydd i vagnen, och även då med vindskyddet.barnplaggsguiden.se sleepcarrier

Användning: Vindskyddet används med fördel när man använder Sleepcarrier som mjuklift eller babynest. Jag har använt den i vagnen, med en liten åkpåse, en fårfäll eller filt och sen på med vindskyddet. Perfekt, håller verkligen värmen och skyddar bebisen. Jag har även använt Sleepcarrier med vindskyddet när vi har burit Ian till bilen, till och från vagnen när vi är ute och äter lunch osv.  Vi har även haft Ian sovandes i sin Sleepcarrier vid en pulkabacke med vindskyddet på! Jag tycker att vindskyddet sitter bra på Sleepcarrier, den ramlar inte av eller flyttas runt vid användning. Den går även att öppna upp utan att det blir svårt att stänga igen sen. Skönt då jag upplever att andra vindskydd är mer jobbiga än bra!

Funktion: Vindskydd och fleeceöverdrag i ett. Skyddar ett litet barn mot kyla och blåst utan att vara klumpig eller svår att öppna upp eller stänga till. Fästs enkelt under Sleepcarrier med ett inbyggt elastiskt band, samt stängs kring handtagen med kardborreband. Har en smart dragkedja som går hela vägen ned till kanten av Sleepcarrier, så det är enkelt och smidigt att öppna upp om barnet blir varmt eller om man ska lyfta upp bebisen.

barnplaggsguiden.se sleepcarrier
Elastiskt band som håller vindskyddet på plats!
barnplaggsguiden.se sleepcarrier
Fina detaljer!
barnplaggsguiden.se sleepcarrier
Enkelt att öppna upp utan att ta av vindskyddet!
barnplaggsguiden.se sleepcarrier
Vindskyddet går runt handtaget och fästs med kardborreband! Sitter bra på Sleepcarriern.

Sammantaget: Snyggt vindskydd som dessutom håller barnet varmt med vindfleece på insidan. Är otroligt lätt att sätta på, ta med sig och öppna upp. Fina detaljer som tex läderlapp på dragkedjan, fin kant med fleece och smart och hållbart festanordning med elastiskt band på undersidan och kardborreknäppning vid handtagen!  Jag personligen tycker att det är en väldigt fin färgsättning PS. Denna kommer även i deras nya färg – Black Opal!
Wind Cover gör Sleepcarrier lite vassare, den gör det möjligt att använda Sleepcarriern i alla väder och säsonger, ett bra komplement och en smart produkt!

Pris:  499kr, helt okej pris, känns väldigt överkomligt tycker jag!

barnplaggsguiden.se sleepcarrier

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Tack för måtten! Förstår inte hur jag ska lyckas hitta ett så litet lammskinn *ångest*. Provade det vi har som är ca 100 cm långt men det var alldeles för stort såklart. Jag får leta!

  2. Malin

    Så fint! Vi har precis köpt en Sleepcarrier i black opal, kommer lätt köpa till ett vindskydd till hösten 🙂 Var har du förresten hittat ett så litet lammskinn?

    1. barnplaggsguiden

      Ja va kul! Den är såå snygg! Den är en gåva, så vet inte, men vet att en vän har klippt i sin och en annan som frågat runt tills hon hittat en:)

          1. barnplaggsguiden

            Hej Malin! Förlåt för sent svar! Den är ca 70-75*35-37 cm! Det är bra tycker jag då den passar till de flesta liggdelar utan att bli för stor och klumpig!:)

  3. Jenni

    Så bra recension! Blev mycket intresserad, hade aldrig sett förut att det fanns vindskydd också.

    Du tror inte du skulle kunna få tag på en rabattkod till sleepcarrier.com inom snar framtid? Så att fler skulle få möjlighet att testa på dessa underbara (?) produkter? 🙂

    Kram!

      1. Jenni

        Åh så snällt!
        Skulle vara mysigt att hinna få hem den innan bebis anländer så vi kan låta våra dofter sätta sig i den lite.. Vårt första barn är beräknat nu om några veckor, och det är såå spännande 🙂

        Tycker det är såå knepigt att veta vad man bör köpa innan ankomsten, men detta verkar vara en strålande produkt med flera användningsområden! Har även hittat en hel del andra bra tips här via din blogg, och jag tycker det är skönt att få läsa någons ”riktiga” åsikter om olika produkter som man som konsument (och totalt förvirrad i babyproduktsdjungeln) undrar över! 🙂