Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Vintermössor

Nu tycker jag ändå att man kan säga att vintern är här på riktigt, tecknet var att förskolan tyckte att det var dags för mig att ta med hennes ”halskrage” som är som en halsduk, en riktigt bra produkt! Aline har en idag, som jag köpte förra året som är lite liten. Bör köpa en ny, har ni bra tips?

Jag tänkte även börja använda fodrade mössor! De som jag gillar mest just nu är Ebbes och en från Kavat!  De är utan öronflärp då Aline föredrar det! (Läs:hon vägrar ha de andra, sliter av dem och skriker!)

barnplaggsguiden.se

Jag tycker alla dessa mössor har en bra passform. Sitter på plats, glider inte runt och framför allt håller de henne varm! Kavat är stickad och i lite tjockare garn, medan Ebbemössan är stickad och fleecefodrad! Både är gjorda med Sätila som är riktigt bra på att göra fina kvalitetsmössor.

Ebbe har åldersindelning på mössorna, Aline har 1-2 år och den sitter perfekt nu. Skulle gissa på att det är ca stl 50. Kavat däremot har en lite mer klassisk storlek på mössorna, i den har Aline 50-52, den är lite stor men funkar ändå bra!

barnplaggsguiden.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.