Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Fred's World By Green Cotton

Fred´s World by Green Cotton är ett danskt märke som producerar allt i GOTS. Det är GOTS hela vägen igenom! De har ett eget licensnummer, inte bara att fabriken är GOTS-certifierad. Det är ett märke som skapar lekvänliga, färgglada, moderiktiga kläder. Fred’s World by Green Cotton är ett otroligt medvetet märke, ett av de absolut mest miljömedvetna jag skrivit om hittills. Kvalitet och medvetenhet i alla led är verkligen ledordet.
Det unika med Fred´s world by Green Cotton är det från frö och hela vägen till butik som måste vara miljö och människovänlig, detta företag började redan 1986 att jobba med ekologisk bomull.
GOTS-märkning är den bästa märkningen som finns för  konsumenter hittills. Det garanterar en viss standard, att kläderna är hållbara och ekologiska samt att det är material som är helt giftfria. Det är otroligt härligt med dessa kläder tycker jag. Det finns även en vits att stötta märken som lägger ner ofantligt mycket mer pengar på att hålla denna standard och uppnå dessa krav.
Vill ni läsa mer om GOTS kan ni göra det HÄR. Här finns mer om Fred´s World by Green Cotton HÄR.

Jag har fått hem lite kläder att recensera från Fred´s World, både i bomull och ull! Se framemot recensioner snart!

barnplaggsguiden.se

barnplaggsguiden.se barnplaggsguiden.se barnplaggsguiden.se

Fina va? Jag gillar pingvinerna som bara den, väldigt mjukt ull. Och klänningarna! Ena i tjockare, sweatshirt tyg. Superfina!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.