Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

TÄVLING – MAM Perfect Night

Hej alla! Tänkte att vi ska ha en härlig hösttävling! Nu i höstrusket och mörkret så tänkte jag passa på att tävla ut 4 paket nappar – Perfect Night till 3 vinnare. MAM pefect night är gjord för att minska trycket på babyns tänder och de lyser även i mörkret! Perfekt då man ser dem på natten. Jag (Aline) har dessa själv och tycker att de är toppen bra!

Idag säljs napparna på MAMs egna hemsida samt i butik hos Big Baby!

Gå in och kika på filmen om nappen HÄR.

Tävla så här:

  1. In och kika på napparna
  2. Varför just du/ditt barn vill vinna nappar som lyser i mörkret?
  3. Svara i kommentarsfältet nedan!

Tävlingen håller på till och med måndagen den 10/10 och vinnaren presenteras på tisdag! LYCKA TILL.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Saga

    Jag & min dotter skulle verkligen behöva nappar som syns i mörkret. Min dotter Vera 5 månader vill jämt ha napp på nätterna. Det är bara det att hon är väldigt bra på att gömma dem. Här om dagen när jag skulle bädda rent i hennes spjälsäng hittade jag 5 nappar gömda lite över allt. Så för att slippa springa upp mitt i natten och försöka hitta en napp någonstans så skulle de passa perfekt med några som syns 🙂 hoppas hoppas vi vinner! 🙂

  2. Terese

    Så fina nappar och dessa skulle vara perfekt till sonen då han ofta vaknar på natten och vill ha sin napp, som är nästintill omöjlig att hitta och när vi går upp på morgonen ligger istället flertalet nappar där i! Han är snart sju månader och inga tänder har kommit fram än, men att ha nappar som är snällare mot dom nya små tänderna skulle vara sååå kul att vinna!

  3. Ingela

    Min dotter har precis förstått det här med napp. Och sover så mycket bättre. Det är bara Mam-napparna som gäller 🙂 Har aldrig tidigare hört talas om nappar som lyser i mörkret, men det var ju typ det smartaste på länge, då kan jag ju hitta dom i mörkret när hon vaknar. Det vore super, hoppas verkligen på vinst till mig och min prinsessa <3

  4. Jenny Izzadora

    Hejsan!

    Jag är jätte gärna med i denna tävling då vi skall få utökning i Familjen till våren. Att det finns såna här coola nappar är ju helt suveränt! Tummen upp!
    Jag vill vara ute i god tid. Tycker detta är så roligt då vi har haft mycket problem jag & mannen min med just att skaffa en bebis! Vi har en son på 11 år men vi har kämpat nu flera år för en bebis & nu äntligen 🙂 Så hoppas jag kan få bli vinnare & ha nappar klara när han/hon kommer 🙂
    Gärna en neutral färg som båda kan ha 🙂 Såg både på Hemsidan & filmen 🙂
    Den gröna såg söt ut 🙂 0-6 månader <3

    Kram Jenny

  5. Anette

    Hej! Vår familj älskar MAMs produkter. Alla saker är så fina och har underbara färger. Min son gillar bara MAMs nappar så det hade varit perfekt att vinna dessa åt honom. Kram

  6. Nathalie Puotila

    Vår lilla tös tappar nappen åtminstone 20 gånger per natt.Ifall vi föräldrar inte hinner hitta den väldigt snabbt så blir hon yrvaken och vi får ta nattningen om igen. Dessa skulle underlätta eftersom vi säkert snabbt skulle få tag på nappen.

  7. Anna

    Dessa nappar hade varit perfekta för oss då våran dotter vaknar och är ledsen varje natt för att hon har tappat sin napp. Vi har det väldigt mörkt i vårt sovrum, vilket gör att nappen är i stort sett omöjlig att hitta och det löser mamma och pappa genom att ge henne en ny napp. Så i värsta fall har hon runt 5 nappar i sängen på morgonen =) vi bor dessutom i en liten håla där bara de mest tråkiga napparna finns i affären, så att vinna lite snyggare grejer hade vart roligt =)

  8. Sandra Dee

    Ok, det är världens I-landsproblem, men att famla runt med armarna i spjälsängen som en zombie kl 03.26 är inte kul! ? Nappar som lyser i mörkret kan nog vara en livräddare vissa nätter!
    Håller tummarna här hemma!! ?

  9. Jessica Hultén

    Åh dessa verkar ju lovande!?
    Vår son fyller 1år i slutet av november och dessa fina nappar hade jag mer än gärna sett att han hade haft. Han har inga tänder än,men de verkar vara på gång och märker att han ibland inte vill ha den nappen vi har,så dessa hade varit toppen och få testa,och att de lyser i mörkret är bara ett extra stort plus!? vi håller tummar och tår! Dessutom delar vi nog även med oss av nån napp till bästisen om vi vinner!?

  10. Lisa Käller

    Åh! Vilken bra tävling! 🙂
    Min lille Hampus älskar MAM:s nappar,
    Bättre än hans ”MAM:s” musik som rappar.
    Med nappen i munnen hans
    Somnar han lätt som en dans
    Att nappen i mörkret lysa
    Får mig att av lycka rysa
    Mamma, pappa och Hampus får då nån timme extra sova
    Och det är inte illa vill jag lova!

    Hoppas på vinst! 🙂

  11. Carro

    Min lilla tjej lyckas alltid ”trolla bort” napparna på natten och när hon vaknar och vill ha dom så hittar man dom inte.. hon och brorsan delar rum och ibland har hon lyckats väcka honom eftersom det tar så lång tid att hitta nappen :/ så hade varit underbart att vinna dessa till henne 🙂 (och även ge en till hennes bror så han inte blir svartsjuk)

  12. Nina Baldursdottir

    Tycker konceptet är genialt och skulle gärna vilja ha en napp som lyser i mörkret då min lilla flicka är duktig på att spotta ut nappen på natten och har inte många sekunders tålamod innan hon börjar (högljutt) klaga ☺️

  13. Lina Eckerström

    Har en liten tjej här hemma som väcker mej ungerfär 358ggr per natt för att den där nappen ramlat ur. Och varje gång får jag leta som en idiot för att hitta den. Så jäkla bra att ha en som lyser.. Varför har jag inte tänkt på det ??
    🙂

    Ha en fin kväll !

  14. Emma Fahlberg

    Min lille Lucas vill väldigt gärna vinna napp p.g.a. att jag aldrig hittar napparna i mörkret och får tända o ha mig. Väldigt störande för både mig och honom och resten av familjen som jag väcker för allt tar sån tid. Vore en dröm med en lysande napp… hihi

  15. Annika - drömmen om 11 barn

    Isabella är en riktig nappunge, hon ska ALLTID ha nappen när hon sover… problemet är ju att hon tappar den på natten och vi hittar den sällan utan att tända lampan.
    Tänd lampa = Vaken Isabella (minst nån timme!)

    Så ja… klart att jag vill vinna dessa för att få mer nattsömn <3

    Kram Annika
    [email protected]

  16. Emma

    Jag vill vinna en napp från MAM till min snart 4-månader gamla lillasyster. Hon är nämligen en hejare på att spotta ut nappar i sömnen som blir svåra att hitta sen, så att ha en som lyser vore ju toppen!

  17. Emilia - Mamma till Tatum

    Kikat 🙂
    Min grabb är expert på att kasta sina nappar omkring sig i sömnen och jag är trött på att behöva tända för att hitta dom när de hamnar under sängen och allt eftersom han då blir piggare, därför skulle det vara toppen med nappar som lyser! 🙂

  18. Cecilia

    Jag och Clara vill gärna vara med och tävla. Clara är snart 8 månader har precis börjat få tänder. Två söta små riskorn i nedre käken. Clara använder bara napp vid vila eller under natten. Men ändå är jag rädd att när väl alla tänder är uppe att de ska bli skadade. Samma sak käken. Kan man som förälder hjälpa till att förebygga mot sådana skador tycker jag verkligen att man ska försöka.
    Att dom lyser i mörker ser jag bara som ett plus 🙂

  19. Monica

    Jag skulle vilja vinna napp till min 9-månaders dotter. Har fortfarande inte fått henne att förstå vitsen med napp. Kanske om den lyser i mörkret?

  20. Jenny Sjöberg

    Det här vore en toppenvinst till oss och lillan som sover i sin spjälsäng hos oss, för när hennes storebror kommer på in på natten kan vi inte hade det så ljust i sovrummet för då blir han för vaken.
    Nu skulle jag ju kunna hitta nappen ändå, och trösta innan hon gråter och väcker honom. Eller han vaknar och väcker henne…
    Sovande barn, ger sovande föräldrar och då kan dagen börja på rätt sida.
    MAM är förresten enda märket som lillan gillar. Och tänder dyker väl upp så småningom också…

  21. Angelica

    Huuuur perfekt vore inte detta till min kille på 1,5år. Vaknar ofta i gråt av att nappen är borta och yrvakna föräldrar som rusar upp för att lugna hittar ju aldrig dom där napparna spm ligger utspridda över hela rummet! Självlysande är ju genialiskt!!

  22. Tina Carlström

    Åh så fiffiga nappar.
    Vår son älskar MAM napparna. På nätterna när han råkar tappa eller spotta ut nappen börjar han gny och om vi inte stoppar tillbaka nappen tillräckligt snabbt vaknar han. Då är set skrik och panik, vi måste gå upp och vagga honom till sömns igen. Problemet är inte alltid att vi inte är tillräckligt snabba, utan att vi inte alltid hittar napparna i spjälsängen. Men med självlysande nappar kanske vi kan få en sovande bebis hela natten.

  23. lisett kannenberg

    Jag har en son på 6 månader som är napp tokig! Inte en chans att han skulle somna utan en napp i munnen. Det är många nätter som man letar sig tokig på dessa nappar och att tända lampan är inget alternativ. Då vaknar han och vi får hålla på hur länge som helst för att få honom att somna igen. Jag tror att dessa smarta nappar hade hjälpt oss!

  24. Frida

    Med 15 månaders tvillingkillar sovandes i eget rum blir det en massa springande på nätterna. Napparna i boxen mellan dem blir bara färre o färre ju längre mot morgonen vi kommer. Så ett gäng självlysande nappar hade inre suttit fel så vi kan leta upp nappen istället för att plocka en ny ur burken.

  25. Alisa

    Så fina! Jag har alltid tyckt att nappar
    Är så gulligt på barn, men ”tyvärr” fick jag en son som inte vill ha nappae (har provat måååånga olika märken) men min bästa kompis bebis älskar nappar men hon pratar ofta om hur jobbigt de är
    Att hitta dem under natten så skulle vilja ge dessa till henne 🙂

  26. Johanna M

    Jag kan inte rimma men ska försöka beskriva hur mycket jag skulle uppskatta dessa nappar.
    Jag har en liten flicka som använder napp natt som dag och att napparna försvinner på dagen och inte hittas igen är helt klart något som stämmer hos oss.
    Men att få testa dessa nappar på natten tror jag skulle bidra väldigt mycket till att inte behöva köpa nya nappar titt som tätt.

    Håller tummarna åt mig och dottern för att vi vinner 🙂

  27. Titti s

    Bästa uppfinningen ever! Självlysande nappar gör det lätt för dottern att hitta den.
    Vore extra kul att vinna då vår hund verkar ha nappfetisch och äter alla nappar så nu börjar de sina.

    Mvh Titti

  28. Fredrika

    Dessa nappar hittas direkt,
    Ja faktiskt när det även är släckt.
    På natten Lillys föräldrar ofta efter nappen får leta,
    Och med dess slipper vi henne reta.
    För vem gillar att bli väckt om natten,
    Nä inte ens lilla katten.
    Och nappen är även bra för tänderna,
    Och då kanske Lilly dumpar händerna.
    Det vore så kul att dessa nappar få testa,
    För de verkar ju vara de bästa.

  29. Laura

    Jag har en liten buse som verkligen älskar nappar, helst ska dom sitta i munnen mest hela tiden, då är det viktigt att dom inte påverkar hans tänder allt för mycket så att han slipper besvär senare under sin uppväxt.
    Att dom sedan lyser i mörkret är ett stort plus då det är helt omöjligt att hitta napparna i mörkret. Hoppas verkligen på vinst!

  30. alexandra

    jag skulle vilja vinna dessa till våran lilla dotter som har ett super sug behov så dessa skulle passa utmärkt på natten då nappen gärna ramla ut och är svår att hitta, med dessa skulle det förhoppningsvis gå bättre! 🙂

  31. Malin

    Min lilla Moa 8,5 månad växer som attan! Det enda som inte kommit än är tänderna! Därför vore det perfekt med dessa nappar till henne för att minska trycket på hennes tänder när de väl kommer! Att kunna vänja henne vid dessa direkt borde skona tänderna från början! Att de lyser i mörkret är ju en superbonus om hon tappar nappen på natten och blir ledsen!
    Kram Malin

  32. Linda Persson

    Vill vinna dessa nappar till min son. Dessa nappar är bättre mot tänderna och min son använder napp väldigt mycket just nu så hade varit perfekt med en napp som är skonsammare mot hans tänder. Perfekt även att den lyser i mörker då han ibland tappar nappen på natten blir den lättare att hitta igen 🙂

    Mvh Linda

  33. Therese carlsson

    Min dotter sover oftast natten lång, men ibland händer det att hon vaknar och nappen är alltid svår att hitta i mörkret. Det hade underlättat mycket med en självlysande napp.

  34. Sandra Engvall

    Jag skulle vilja vinna de här till min dotter Elina då hon ofta tappar nappen på natten och man letar och letar tills hon hinner vakna för mycket. Vore skönt att slippa det:)

  35. Lina

    Lilla skruttan vaknar och gnäller,
    och jag i sömnen på min man skäller:
    nu är nappen borta igen,
    jag kan inte hitta den!
    Så en självlysande napp vore perfekt,
    och att den sen är skonsam mot tänderna är ju himla käckt!

  36. hanna

    Såå fina! vi önskar vinna dessa då min son alltid tappar nappen, jag måste tända för att hitta den vilket är såå jobbigt! Snygga var de med! HOPPAS

  37. Jennifer

    Skulle vara perfekt för Stella och hennes kommande tänder då man skulle tänka på detta redan innan första tänderna syns! Att de dessutom lyser i mörker är perfekt för både mig och min tös då hon tappar nappen x antal gånger varje natt. Håller tummarna!

  38. Caroline S

    Skulle verkligen vilja vinna napparna åt min dotter då jag alltid får leta nappen hennes på natten och oftast vaknar hon av det 🙁 så det skulle verkligen uppskattas att få dessa underbara nappar så kanske jag inte behöver leta så länge efter den när hon vaknar till och vill ha den på natten, så nu håller jag alla tummar och tår att vi vinner dessa fina nappar 😀

  39. Jenny Gustafsson

    Min Alicia vill gärna vinna dessa! Ännu är inte tänderna här (3 månader gammal) men tiden springer iväg och snart är de här, då skulle dessa passa perfekt då hon alltid sover med napp! Skönt för oss att hitta nappen fort när den åker ur och väldigt bra att det inte påverkar tänder och käke på ett sätt som andra nappar gör! 😀

  40. johanna

    Skulle gärna vilka vinna nappar åt dottern som fyller 2år i februari. Hon sover i juniorsäng i sitt rum men kommer in till oss när hon känner för de. Då har hon oftast tappat sin napp och inte hittar den. Kanske hittar hon de bättrw om de lyser 🙂 Sen älslar hon fina nappar o sitter gärna o tittar på alla olika mönster o färger 🙂
    KANSKE låter hon bli lillebrors nappar om hon får nya fina;)