Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Cremorlab!

Hej! Såhär ser det ut hemma… såhär har det sett ut i 9 dagar. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, skrika eller bara mysa och andas in barnen. Jag är väldigt klar med detta hursomhelst. Så färdig, på alla plan. Att vårda små febriga barn med stötvis väldigt hög feber har tagit all kraft och ork jag hade.

Nu är det äntligen feberfritt och vi hoppas dom kan få gå på förskolan imorgon! Kommer bli så bra för allaimg_9150.jpg

 

Vad har vi gjort då? Ja, vi har rensat, städat, jag har beställt nya skalplagg att testa till barnen, röjt garderoben, rensat mitt smink, mina krämer mm. Ändå väldigt bra och välbehövligt!

Här är mina favoriter just nu. Jag får testa lite olika, och koreans hudvård.. wow säger jag bara. Den här fuktkrämen och ögonkrämen! Dom använder jag parallellt med LCC: Riktigt bra måste jag säga, speciellt är Cremorlab min favorit. Fuktkrämen lämnar huden återfuktad och matt, min bästa kombination. Plus för att bruken är galet snygg!

img_9117.jpg

 

Även Aromatica, som är en ögonkräm är riktigt bra, har en härlig doft och känns mild och vårdande, den är helt vegansk och väldigt effektiv! Sen har vi min älskade handkräm. Weleda har en superskön handkräm som doftar mandel, så himla bra! Älskar Weleda, det är naturligt och ekologiskt samt härliga dofter och konsitens!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.