Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Matchande skor!

När jag åkte till Cervinia med Isabella så hade jag på mig ett par Inuikii. Jag har träffat härliga Nicole som har den svenska agenturen för dessa skor. Jag älskar dom! Det kan vara dom skönaste skorna jag nånsin haft på mig. På allvar, dom sitter sjukt bra och är varma, lagom fluffiga och riktigt sköna att gå i. Jag har haft uggs tidigare, och då trott att jag ska dö när jag har varit ute och gått när det har varit halt. Inukii har en bra sula, som verkligen passar vinterväder!

img_7921.jpg

Till Alines stora glädje så kunde vi matcha! Eller till min stora glädje med för den delen!  Det är roligt att kunna ha likadana skor som sin dotter, speciellt när man vet hur sköna dom är. Ian ska få ett par med när han har rätt storlek.

Skorna är i mocca med ett lammull i skorna, därav supervarma!  inuikii inuikii

Pompomsen är löstagbara så om man inte vill ha dem tar man enkelt av dom, även bra om dom behöver tvättas eller liknande. Jag kan tycka att det är härligt att kunna välja och i stan är det skönt kunna välja beroende på andra kläder.

Nu ska vi packa i ordning på landet innan vi ska in till stan igen. Hur snabbt kan en helg försvinna? Men bra med återhämtning i alla fall! Nästa vecka kommer bli full fart framåt, så det känns bra att börja med en meditations challenge. Mer om den idag!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.