Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Ta nu hand om dig själv!

Det är lite mycket nu, i livet. Jag känner mig otroligt trött, lite sliten och försöker verkligen bara kämpa in det sista innan jul och semester. Det jag brukar göra när jag vill unna mig själv är att lyxa till det med lite piff. Det är exakt vad jag behövde en dag som denna när det regnade på sidled och energin var slut.

Först var jag förbi Daisy Grace på sveavägen där jag gjorde både manikyr, pedikyr och fixade ögonbrynen. Så lyxigt! Dom är otroligt duktiga och jag satt och pratade med en fantastisk kvinna som gjorde min manikyr magiskt bra. Jag rekommenderar dom varmt!

img_5074.jpg img_5063.jpgJag valde såklart rött. Om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt väntat på att få ha rött. Det är så fint och juligt, något jag längtat till. Eftersom shellack sitter så bra på mig så kan jag ha det upp till 4 veckor. Nu kanske ni förstår varför jag verkligen väljer färg med omsorg.

Därefter så besökte jag LUSH. Jag har nyligen fått en nytändning på just LUSH. Dom har så fina produkter, de flesta veganska, och med mycket naturliga ingredienser. Jag gillar att LUSH har en medvetenhet i allt som skapas, dom utmanar form och förpackningar hela tiden. Tex schampoo på bit!

img_4584.jpg

img_4581.jpgMan kan tex köpa en tvål, eller en kräm både med och utan förpackning. Det har jag aldrig sett innan. Jag köpte massa julklappar, och mitt serum. Det är ett serum i fast form, som en liten oval, som man drar längst huden, så smälter den och enkelt absorberas. img_4566.jpg

Samma produkt, med eller utan förpackning!

img_4576.jpg

LUSH för mig är ju snow fairy, en julprodukt som doftar godis. Vi har den som kroppsbalsam, den är lite glittig och magiskt rosa. Det fina är att kroppsbalsamet återfuktar, så det är det sista jag tar på och sköljer av. Sen behöver jag inte smörja in mig. Perfekt tidsräddare och väldigt smart!

img_4569.jpg img_4568.jpg

 

Nu ska jag ta en långdusch, smörja in mig, och bara krypa till sängs. Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.