Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Inte en vanlig söndag!

När man reser så upplever jag ofta att dagarna förändras, dom upplevs olika beroende på var man är och hur länge man ska vara där. Vi åker hem imorgon, måndag och därför känns idag som en lördag. Det är verkligen en stor skilland när man får en till helgdag, och kväll. Resan känns mycket längre.

Nu börjar jag sakna mina barn lite, men hinner ändå hem till hämtning imorgon.

Idag tog vi sovmorgon, och åt en riktigt lång frukost. Det hade snöat hela natten, så det var mycket lössnö i backen, vilket kan vara magiskt härligt, men även väldigt tungt. Idag var det lite dålig sikt, så vi åkte en del, sen åkte vi och drack lite te på lunchrestaurangen Chalet Etoile, där vi även åt igår.
img_4857.jpg

Imorse, i min gosigaste tröja från RIver Island. 

Det är så himla fint att umgås på det här sättet, att vara mycket ute, äta goda luncher. Alla gör sitt på dagarna, så samlas man på kvällen för en drink och eller middag. Väldigt mysigt. Pingis och Bella jobbar ju tillsammans och känner varandra väldigt väl, även jag träffar Pingis en del, men nu får jag verkligen möjligheten att lära känna den här fantastiska människan.

img_1866.jpg

 

Nu ska Bella ner för massage, jag ska bara vila, yoga och sen bada lite badkar. Sen blir det middag på hotellets restaurang. Kan inte tänka mig en bättre söndag!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.