Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Boob B-Warmer

I år så har Boob utökat sin kollektion B-Warmer plagg med en snygg sweatshirt som jag fått hem för att pröva och recensera. Det unika med denna sweatshirt är att den har tunn och smidig fleece på insidan. För er som läst bloggen så har jag tyvärr fått en del mjölkstockning och för att undvika det i framtiden och förhindra det så är det bra att hålla brösten varma!

B.Warmer gravidtopp / amningstopp

B.Warmer gravidtopp / amningstopp

Storlek/passform : tröjan är normal i storlek, jag har storlek S. Däremot är den rätt small i passformen. Tröjan följer kroppens form och sitter fint utan att vara tajt. Här ser ni den på mig!

image barnplaggsguiden.se

Material: 95% ekologisk bomull och 5% elastan. Elastan gör tyget lite stretchigt, vilket är bra då man även kan ha detta plagg som gravid.  Fleecet är gjort på gamla återvunna PET flaskor vilket jag tycker är toppen! Tyget är supermjukt och känns verkligen lyxigt och härligt.

Tvätt: tvättats endast en gång hittills i 40grader, inte alls tvättpåverkad. Den håller formen fint och fleecen ser ut som ny.  Plagget har inte heller krympt. Jag kommer givetvis återkomma när den är mer använd. Däremot så har jag haft fler boob-plagg och generellt så håller de väldigt hög kvalitet och klarar tvätt efter tvätt.

Amning: Väldigt lätt att amma i, dra endast upp tyget över brösten. Enkelt, snabbt och diskret.

Pris: 599kr, lite dyr, men bra kvalitet och fin passform, samt hjälper mig hålla mjölkstockningen borta. Prisvärd!

barnplaggsguiden.seJag kan rekommendera detta plagg till er alla mamas! Det kommer kallare väder och detta är en snygg tröja som håller oss varma på rätt ställe. Skönt även att det inte är fleece i hela utan endast vid brösten. Så man inte blir svettig utan endast behagligt varm. HÄR finns den!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.