Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Kuling Allväderstövlar

Hej alla! Här kommer en minirecension av Kulings allväderstövlar! Dom har båda barnen använt ett tag och vi har testat dem i alla väder, som ni kanske ser på bilderna.



Vad är allväderstövlar? Det är stövlar som man kan ha i många väder, inte alla som det låter på namnet, men ändå relativt många väder. Dessa kommer från Kuling som sagt och passar både regniga och geggiga dagar som kalla torra dagar. Det är en perfekt höstsko skulle jag vilja påstå, som går att ha även lite in i vintern då dom är ordentligt fodrade.

Passform: Allväderstöveln från kuling sitter väldigt bra på foten, är superlätta att få på och väger heller inte så mycket i dem själva vilket för dem perfekta för att även mindre barn ska kunna ha dem och röra sig smidigt. Dom har ett lagomvarmt foder i polyester som gör skorna varma och sköna.

Aline fryser ofta men har hållt sig varma med dessa på.

Nackdelen? Dom är i grunden ändå gummistövlar, som håller tätt. Det innebär att dom inte riktigt andas, vilket kan göra barnens fötter ändå kan bli kalla, eftersom fukten från barnens fötter inte kan komma ut ur stöveln, så då stannar fukten kvar runt foten och kan kyla ner. Om man inte har dessa skor varje dag under en väldigt lång tid så är det ingen fara alls, men när man har täta skor ska man tänka på att lufta dem, torka ur dem ordentligt och se till att byta skor ibland.

Pris:  249kr, väldigt billigt för att vara ett par allväderstövlar. Det brukar kosta från 399 och uppåt. Väldigt prisvärda!
Material: TPR
Foder: polyester

Storlek: True to size, känns både normala i bred, varesig nätta eller klumpiga. Kolla på skons innermått vid köp!

För detta pris, så är dessa skor magi! Dom har en väldigt bra sula, med ett grepp som är väldigt lekvänligt. Jag personligen rekommenderar dem starkt! Mycket stövel till bra pris!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Hej, vilka vinterstövlar skulle du rekommendera till en treåring när det är kallt men blötslask ute i vinter. Jag har ett par vinterstövlar från Kavat till honom nu som ska vara vattentäta men de är mer i softshell material. Tack

    1. barnplaggsguiden

      Inte alls en dum fråga! Det är ibland skillnad, om dem är gjorda i neopren annars är det ingen skillnad! Kram