Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Morgonens flow!

Ni vet när det bara flyter! Det är en otroligt lyx när man vaknar i ”rätt tid” och barnen är på gott humör när dom vaknar. Annars är det en hel del gnissel på morgonen hos oss. På vardagar verkar barnen extra trötta och dom vill gärna sova vidare, vilket fascinerar mig, för på helgen så kan dom tydligen gå upp utan problem den tiden…

Hur som helst, idag var det fantastiskt flow, jag gjorde gröt medans barnen gick tillsammans till badrummet för att kissa, Sen satte dom på tv:n själva och när jag ropade att gröten var klar så kom dom springande utan gnäll.

Sen har båda nu börjat klä sig helt själva, och gilla det! Vilket resulterade i supersnabb(ish) påklädning blandat med skratt!

 

img_8960.jpg img_8968.jpg

 

När vi väl kom ut så har jag kommit på ett nytt magiskt knep, att använda mig av! Att sätta barnen på cykeln och leda den till förskolan. Ett perfekt sätt att komma fram snabbare på, och med väldigt glada barn!

img_8965.jpg

 

Därefter så cyklade jag i raketfart till min frukostdejt på Pom&Flora! Helt perfekt!

 

img_8976.jpg img_8973.jpg img_8969.jpg

 

Sånna här dagar är helt magiska, jag älskar en bra start! Mer sånt här!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Paulina Gunnardo

    Håller med!! Dom är verkligen magiska! Vi hade också en sån imorse och jag var så lättad att allt flöt på bra. Är ingen morgonmänniska alls och känner mig stressad bara av vetskapen att vi ska passa en tid och att det kan bli trixigt att komma iväg. Men idag flöt det här med. Hurra!