Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Nya sängar!

Men ja!! Jag har på allvar snubblat över nya sängar som jag vill köpa till barnen! Lekmer har ju ett eget märke som jag jobbat med till och från som heter Jox. Det märket har massvis med fin inredning till bra priser som är väldigt populärt. Jag såg just att dom släppt en del nya produkter, bla sängar!

Ja! Säger jag bara! Kolla va fina dom är! Sängen kostar ca 2500kr men finns ofta till ett rabatterat pris.

cll15057-1

 

jox-classic-paslakanset-spjalsang-medaljong-bla

 

Tänk två sånna här? Ja, det vore fint! Vad tycker ni?

Finns även ett gulligt nattduksbord till! Ja, nu är det nog ändå dags att ta tag i det där barnrummet! På fredag ska jag berätta en hemlis! Ha en fin dag!

 

/Sheila

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mathilda

    Sheila, jag behöver hjälp!

    I höstas köpte vi en Britax Smile 2 sulky som vi är jättenöjda med, min son (på ca 20mån) älskar att han sitter högt och upprätt (han har inte gillat att åka vagn tidigare).
    Han sover i vagnen på helgerna, men nu har han blivit för lång för att sova i den! Hans huvud är längre ön ryggstödet och fastnar därför i suffletten när man fäller ner honom. Han börjar även närma sig maxvikten då han väger drygt 15kg.

    Vi plockade fram hans Britax Go Next igen; men då vill han inte alls åka – den är för låg och tillbakalutad för vår nyfikne kille.

    Vad gör vi – har du några tips på andra höga vagnar som är lite rymligare? (Har försökt googla men så svårt att veta, tycker både Emmaljunga och Kronan ser lägre ut.)

    Tack snälla på förhand!

    1. barnplaggsguiden

      Åh va svårt!!! Spontant så är det svårt att hitta andra som är höga, för det är även det jag fastnade på med Britax Smile 2an. Det är ljuvligt! Kanske en bugaboo? En Buffalo? Den är rymligare än de andra, barnen sitter relativt högt och upprätt. Men asså fasiken! Annars vet jag inte. Kronan är bra med!! Sulky S gillar jag. Men du måste nog prova in real Life!
      Kram!!

      1. Mathilda

        Tack! Ja, vi får ta oss iväg i helgen och prova tror jag, det verkar väldigt svårt att hitta höga och rymliga vagnar som klarar större barn! Vilken djungel med vagnar…