Matnoja? – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Matnoja?

Vad har vi gjort denna söndag? Vi har vilat, jag och Ian sov till kl 09,10! Sen har vi myst med familjen, jag har yogat hemma med en liten åskådare, sen har vi mjölksyrat grönsaker och picklat gurka. Jag har fått en liten fascination just nu kring hur vi äter hemma, vad som innehåller mycket socker, hur vi kan äta bättre mm. Jag lyssnar bland annat mycket på Food Pharmacy och försöker lägga om lite i hur vi äter. Tänker ni mycket på det? Har jag en matnoja? Jag vill poängtera att jag inte har något som helst matstörning, mer ett intersse av att ge min kropp det bästa, så jag får bra med energi och så barnen får bra mat! Jag kommer från ett hem där mat alltid varit i centrum, så det känns bara roligt att tänka mer på det!

 

Efter att vi landat lite hemma i stan åkte vi till Enskede, där jag är uppväxt och där mina föräldrar bor idag. Där lekte barnen i trädgården och med hunden innan regnet öste ner. Tror inte jag nånsin längtat efter regn såhär mycket! Riktigt skönt var det iaf!

 

Aline iklädd skor från Kavat och den grymma klänning jag rekommenderat för Lekmer! 150kr kostar den. Wow! Även denna till Ian är riktigt fin! En pike från härliga Ebbe!

Nu ska jag ha hemmaspa, och sen lägga mig tidigt för att imorgon är min sista dag på LOPPIkontoret. Mycket och många olika känslor om jag ska vara helt ärlig,

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Om du tycker mat/socker är intressant och vill förbättra din familjs matintag så är det ju inget fel i det. Att däremot neka barn glass ibland/fika/godis på kalas och liknande festligheter tycker jag är dumt och skapar en förbjuden känsla kring socker som jag tror kan trigga barnet när det blir i högstadieåldern och själv kan handla på håltimmar och efter skolan.

  1. Sheila Arnell
   Sheila Arnell

   Hej! Jag tycker inte att mina barn ska äta så mycket socker, men att förbjuda det helt vill jag inte! Däremot så försöker jag undvika för mycket socker mitt i veckorna och speciellt genom att se till att ge dem andra alternativ, alltså god och nyttig mat. Vill inte att de ska sakna något och bygga upp något inom dom. Så jag håller helt med dig!