Panasonic på Berns – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Panasonic på Berns

Häromdagen, när solen strålade så blev jag inbjuden till ett event med Panasonic, som jag även jobbar med. Vi var på en terass på Berns och tillsammans med ett gäng härliga kvinnor så pratade vi om epilering. Jag fick dra hela min mammas lilla resa, om hur mycket den hon hade lät, och hur ont det gjorde när jag testade först (hennes alltså, typ 15 år sen).

Jag och Annika! Jag har en blus från Oui och byxor från Lee, det lät ju lite kul. 

 

Det hela resulterade i ett väldigt intimt och trevligt samtal där vi tillsammans delade med oss av olika stories kring hårborttagning – för dom som vill ta bort hår. Det var stötvis väldigt roligt men framförallt innerligt och fint. Jag känner att jag verkligen gillar och kan stå för epileringen nu med denna. Det funkar otroligt bra för mig, och det känns som att många inte ens testat? 

Som ni ser, en riktig snackis. Med Annika, en vän, kollega och en riktigt genuint fin person.

Här visar jag mina skills på Felicia, stackars henne, men hon var okej, hon tyckte inte heller att det gjorde ont!

 

Tack för all info, tack för att jag får testa och verkligen tycka till, och för er som vill veta mer kan ni ju läsa mitt inlägg! Finns en kod där med, om ni vill ha den! Annars, gör det som passar dig bäst när det kommer till hårborttagning, om det är något jag lärt mig efter vårt “tjejhäng” så är det att det verkligen är så olika!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  På vilket sätt olika? 🙂 nyfiken! Hur gör de andra med sitt hår, lämnar kvar/rakar med hyvel/vaxar/laser? Spännande. Jag har aldrig vågat provar något annat än vanlig hyvel, och det känns så osmidigt..

  1. Sheila Arnell
   Sheila Arnell

   Vaxa, lasra, raka, sockra (som vaxning), noppa mm. Det har jag gjort, jag gillar ifs laser, men jag är inte klar med det än. Så att epilera är toppen!

   Kramar!