Det där med att skaffa barn… – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Det där med att skaffa barn…

När ska man skaffa barn? Vad tror du? Är det bäst när man är ung, för att ma orkar mer då, eller ska du kanske vänta och skaffa en karriär, bra boende och vara sådär redo? Ett så tror jag aldrig att man bli så redo som man tänker sig. Alltid är det något. Det gillar jag ifs, att det alltid är något att oroa sig för, något projekt pågång eller så är det lite mycket, eller inget alls. Det är ju charmen med att leva kan jag tycka.

Oj, sidospår! Tillbaka till det där med barn!

Jag var 22 när jag blev gravid och 23 när jag födde Aline. Och helt ärligt har jag fått så mycket frågor och funderingar kring det. Både bra och dåliga, intresserade och skeptiska. Var hon planerad? I början blev jag faktiskt förbannad. Varför tror folk att dom har rätt att ens fråga mig det? Jag frågar inte folk som är runt 30 om deras barn var planerade. Sen dog ilskan ut, folk undrar verkligen och det är okej. Ja, hon var planerad. Ian med.

Är jag nöjd nu då? Med att ha barn, JA! Det är ju livet, jag har alltid haft det som inställning att mitt liv kommer fortgå även om jag får barn, tillochmed bli bättre. Inte känslan av att jag ska hinna leva klart – sen skaffa barn. Men alla är vi olika. Och det är väl tur det, så man kan gör precis som man själv vill.

Så när ska man skaffa barn? När du vill. Jag vet inte om det var bäst att vara ung, att få barn när jag fick är ju det enda jag kan, och jag var inte ens sådär superung . Jag tror att man aldrig är riktigt klar i livet, eller redo, och det löser sig oftast på något sätt. Jag är iaf otroligt glad att jag har dom, för dom ger mig allt, lär mig nytt varje dag och tankar mig med kärlek, kraft och glädje.

Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. B

  Jag tycker du verkar vara en så jordnära och mysig mamma som lever med dina fantastiska barn och som lär tillsammans med dem. Helt fantastiskt! Och aline är så lik dig i ansiktet! ❤️ Du är en stor förebild.

  1. Sheila Arnell
   Sheila Arnell

   Tack snälla B. Jag blir väldigt glad när du skriver såhär, det känns fint och jag känner mig väldigt hedrad att du tar dig tid att skriva till mig. Så himla fint! Hahah ja, Aline är väldigt lik mig.

   Kram och ha en magisk lördag! 😀