Vad hände i fredags egentligen? – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Vad hände i fredags egentligen?

Vi har ätit, skrattat, badat, lagat mat och badat ännu mer. Vilken fröjd. Det är verkligen semester och det känns så härligt. Jag blir helt varm i kroppen och det är så lyxigt att kunna vara på landet, ha vänner boende hos oss och bara vara.

Det händer mycket i mitt liv och det är många förändringar pågång, därför känns det extra viktigt och skönt att ta en paus då och då, som jag har gjort nu i helgen tex.

Men med det sagt vill jag ändå hemskt gärna dela med mig av min helg och fredagen! För i fredags fick jag äran att testa Yves Rocher nya koncentrerade schampo. Det är en liten förpackning som räcker i 30 tvättar, dessutom är det 98% naturliga ingredienser, som är något jag verkligen gillar! Vi fick en blow out och innan det tvättade vi håret med det nya schampot. Jag älskar doften, och jag har fortfarande inte tvättat håret, så det har verkligen en bra hållbarhet – även det är viktigt för mig då jag inte vill tvätta håret mer än 2-3 gånger i veckan.

Sen åkte vi ut tidigt till landet och därefter har mina dagar bestått av barnmys och detta!

Aline och Siri i matchande klänningar. Alines kommer från Ebbe!

Promenad med familjen i sommarhettan, och sen såklart nattbad med vänner. Eh, ja! Älskar att bada och speciellt älskar jag nattbad!

Och nej, jag har inte glömt yogan. Jag och barnen har yogat en hel del och jag har kitat upp mig på landet med nya yogaklossar från Yogiraj och jag är så nöjd. Nu har jag snart det som jag har i stan på landet med. Bolstret är grymt och jag älskar färgen!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.