Epilera dom där benen! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Epilera dom där benen!

I annonssamarbete med Panasonic!

Om det är något jag testat så är det hårborttagning. Jag vill inte vara den som är den, men jag har typ testat det mesta. Allt ifrån att noppa bort miljoner hårstrån (min kusin noppade på riktigt bort håren under sina armar, hon sa att det var det bästa när vi var små) till att raka, vaxa med vanligt vax, kallt vax, sugaring och sen såklart hårborttagningskräm. Vad har funkat? Ja ni, det mesta har väl funkat sådär, men det har ändå slutat med att jag rakar pga tidsbrist. Däremot så ogillar jag det, för det blir stubbigt direkt och det känns som om hårstråna bara blir starkare och kommer tillbaka med ny kraft.

Men nu tackvare detta samarbete så får jag äntligen prova en epilator. Min mamma har alltid använt sig av epilator och jag har aldrig riktigt förstått. Vad är det hon gör? Hur funkar det?

Så för er som inte riktigt vet:

En epilator är en elektrisk hårborttagningsapparat som drar upp dina hårstrån hela vägen med rötterna. Och ja,det känns, men det är inte alls så farligt, och framförallt så är det något man vänjer sig med. Huden lämnas verkligen len och mjuk, och det bästa av allt är att man förblir stubbfri mycket längre!

Hur gör man då? Denna från Panasonic heter ES-EL8A och har 30% breddare epilator huvud som dessutom kan röra sig 90 grader, så det går snabbare och är väldigt smidigt att använda den. Jag drar den mothårs, så från foten upp mot benet, och älskar att den rör sig efter mitt ben, så det blir väldigt bekvämt, samt att den kommer åt alla små minihårstrån. Den tar allt från 0,5 cm vilket är superbra!

Jag testade att epilera lite snabbt innan vi skulle på middag, och herregud, den tar verkligen allt! Den här har 60st tweezers på dubbla skivor, så det som den första missar kan den andra ta. Det är verkligen stor skillnad på denna och tex min mammas gamla. Den här är galet effektiv och mycket “snällare” mot mina ben.

Jag har lite hårstrån på foten som har varit så små och jobbiga att få bort, Panasonics Epilator plockade dem direkt!

Fördelen med denna är att det går att epilera på både torr och blöt hud, så man kan gärna ha med den in i duschen, det är nästan lättare för det känns mindre, och värmen gör att hårsäckarna lättare släpper efter så det blir lättare att epilera. Det går även att byta till ett mindre munstycke för bikini och under armarna, smidigt och lätt att komma åt!

Jag har fått en rabattkod till er: Sheila Erbjudande koden gäller enligt följande: 20% rabatt på samtliga
Panasonic epilatorer via vår e-shop (shop.panasonic.se). Tidsperiod: 1 juni – 31 Augusti 2018.

Jag kommer absolut att fortsätta epilera, går runt och pratar rätt mycket om detta nu, för det känns helt fantastiskt, att få samma hållbara resultat som tex att vaxa, utan att faktiskt behöva ta mig tid att gå någonstans för att göra det, eller kladda hemma. Epilering är bara så snabbt och smidigt! I love it!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Me

  Vet du skillnaden på de tre som ser superlika ut men olika färger (guld, rosa och blå) men skiljer sig 400 i pris? Bara färgen? Och måste man köpa till ett huvud för att behandla bikinilinjen?

  1. Sheila Arnell
   Sheila Arnell

   Hej! Skillnaden är främst vad det finns för tillbehör. Den jag har har allt, så den har huvud för bikini/underarmarna mm. De andra har färre tillbehör, så det skillnaden!

   Stor kram!

 2. Christina

  Det låter som en pryl man ska införskaffa sig! Vore så skönt att slippa de där röda små prickar.na som alltsom oftast uppstår när man rakat sig!! Upplevde du någon irritation direkt efter?! Kram och tack för en trevlig blogg! 😊 Christina

  1. Sheila Arnell
   Sheila Arnell

   Ja men verkligen! Nja, det blev lite rött längst ner på benen där jag har starkast hårsäckar, men nu märker jag inget alls. Det kan dock vara väldigt olika vill jag poängtera.
   Stor kram! Och Tack för att du skriver så!