Så hett i stan – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Annons

Så hett i stan

Det är galet varmt idag, vi ska fira min syster ikväll så vi valde att inte åka till landet förens senare idag. Så nu flyr vi till Drottningholm och Rasmus föräldrars landställe på Lovön. Det är sådär galet varmt i stan, speciellt för någon som mig som inte riktigt trivs i värmen. Så tacksam över att vi kan åka ut så alla kan bada. Jag har packat med mina favoriter  – Kavatsandaler, Bellas nya deo och en grym fuktmask .- nu är helgen räddad!

Jag hoppas alla som ska springa marathon idag klarar sig bra, vilket häftigt lopp det kommer vara! Sommar stockholm är ju trots allt riktigt fint.

,

Nu ska jag ta med mig mina city barn och svalka oss! Hörs mer sen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons