Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Vårda ditt hår!

I samarbete med O&M

Jag har på senare år börjat bry mig om vad jag gör med mitt hår. Jag har ärvt hår som växer supersnabbt av min mor och när jag var yngre så kände jag inte mycket för mitt raka, alltså spikraka hår. Jag brukade låta vem som klippa mig och var väldigt avslappnad i min inställning till vad som hände med det.

Däremot ändrades det här en hel del efter barnen, kanske är det egentiden man får hos frisören? Jag vet inte, men nu är jag rätt mån om mitt hår, och vill försöka ta hand om det så gott det går. Det har resulterat i att jag läst på en del och försöker med hjälp av min frisör Karin få koll på håret.

Såhär såg det ut innan vi gjorde en crystalgelbehandling!

Karin gör alltid en crystalgel på mig som är otroligt effektiv.  Det tar bort alla metaller mm som lägger sig i håret och gör det dassigt, ni ser ju, det ser ju rätt bra ut i färgen bara efter det!

Salong Pipersgatan 30 

Karin färgade och klippte mig för ca 2 veckor sedan nu, och istället för ljusa slingor så tog vi tillbaka mitt lite mörkare, rödare hår. Eller rött och rött, jag tror alltid att jag har rött hår, men målet var strawberry blond, och det lyckades vi verkligen med tycker jag! Riktigt fint och lätthanterligt då det är min färg i botten! Hon färgar alltid med Olaplex, men mer om det i ett annat inlägg!

Hon gav mig lite tips och tricks för att sköta om håret – 1. Använd Know Knott – det är min mest använda produkt hemma då både jag och Aline använder den varje dag. Det är en balsamsprey som även har spf i sig, så nu har hela familjen det i håret för att skydda mot solen!

Sen är det ju det där med inpackning – jag har börjar använda The Power Base som är en proteinhårmask som bygger upp håret och är extremt vårdande. Jag sover med den och sköljer ut det på morgonen. För att ge den en extra kick så brukar jag även ha Frizzy Logic som är 3 superoljor i ett serum, den vårdar på djupet och tillsammans är dom galet bra. Det går såklart att använda produkterna var för sig och på andra sätt, men eftersom jag är en riktig effektivitetsucker så älskar jag att bara duscha, sätta i hårmask och serum, sova och skölja ut och ha riktigt fint hår! Jag gillar verkligen O&Ms produkter som är väldigt skonsamma och fria från parabener, sulfater och ftalater. Dom finns att köpa på salong!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Tycker din hårfärg är jättefin 🙂 och jag måste också införskaffa något som skyddar håret nu när vi har så fint väder.

    En annan fråga, du skrev för flera månader sen att du skulle skriva en mer utförlig recension av resevagnen Carena kobbe lux som du fick provköra. Jag hittar inte något mer om vagnen och undrar om du lagt ut någon recension eller om det kommer?