Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Picknick på stranden

Det är varmt, speciellt på landet med så stora fönster och söderläge, så blir det nästan som ett glashus, väldigt varmt. Jag är kanske inte det största fanet, men nu är det ändå okej, plus att barnen älskar det! Dom springer nakna på gräsmattan och går in och ut tusen gånger per dag och jag känner mig lycklig. Det är här jag känner mig som mest hemma, på landet, när jag kan släppa ut barnen och allt är ljuvligt.

Idag bestämde vi oss för att bada och packade ihop för att komma till stranden 8 min från oss. Vi har en brygga mm här vid tomten men det är fortfarande mycket lättare för barnen med en strand, och det sysselsätter dom i timmar.

Vi packade med oss melon och bullar samt den härligaste musten jag vet från Roslagens Musteri. Det är så roligt att handla lokalt och allt det här finns just här i Roslagen! Mums.

 

Här är mina nya babes från Flattered, som jag lånat för en plåtning, men passar på att använda dem lite, så himla fina!

Här är våran lilla skyddskollektion, alltid med, SPF för hårtet som kommer från O&M, Decleor solskydd som verkligen funkar bra och som känsliga Ian tål med, och sen SPF från Eucerin som Aline och jag brukar ha!

Alla badade och jag och Aline passade på att matcha i baddräkter från Scampi. Det är ett märke jag gillat länge och som har en liten barnkollektion som man kan matcha med! Riktigt bra kvalitet och återvunna material, något som ligger mig varmt om hjärtat!

Har ni badat idag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.