Cykla baby, CYKLA – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Annons

Cykla baby, CYKLA

Fram till för några veckor sen har barnen haft springcyklar, perfekt för att öva upp balans och annat som man behöver. Tex för oss i stan så är det smidigt att stanna inför övergångsställen med fötterna mm, innan man lär sig hantera farten osv. Men för ca 4 veckor sen fick jag hem cyklar från STOY som jag skulle recensera. Alines är 16 tum och Ians är 14 tum.

Gillar vi dom? Ja, men det finns såklart några utvecklingsområden.

Först och främst så är dom väldigt härliga i designen. Jag tycker att dom är snygga och känns väldigt stilrena. Det finns dessutom fler färger är dessa och dom är superfina med.

Pris: eh ja. Dom har ett bra pris! Jämfört med andra varumärken så är dessa väldigt prisvärda!

Stödhjulen ska vi ta av, det är en process men Aline är redo nu och Ian är inte långt efter! Så spännande. Dom är generellt sett lätta att montera ihop när dom kommer hem på posten och även jag som inte är så teknisk kan lätt ta av stödhjulen mm. Vilket känns skönt, jag hatar när saker är meckigt och tar tid!

Hjälmen kommer även den från Stoy och den är onesize fits all, och det gör den, vilket jag inte trodde! Så mycket justerings möjlighheter vilket jag älskar! Testa!

Stabila och snabba! Oh ja. Cyklarna går ty justera mycket så de passar barn i massa olika storlekar och längder. Det är ju viktigt och bra! Stabila är dom med, det märks att det är bra kvalitet på cyklarna för dom känna rejäla. Tyvärr är dom även rejäla i sin vikt, vilket jag tycker är jobbigt när jag ska bära upp dem båda i vårt trapphus!

Men det känns som ett kärt problem nu när jag och barnen gillar allt annat med cyklarna! Riktigt bra till grymt bra pris! Heja Stoy!

 

PS. Recensionsexemplar!

.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons