Lady in Red *2 – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Annons

Lady in Red *2

Jag måste bara visa er – när jag och Bella omedvetet dyker upp på en fest iklädda rött. Hur är det ens möjligt (inte en riktig fråga). Jag brukar inte ha rött så ofta alls, det är inte i min färgskala riktigt och det kan ta emot lite om jag ska ha det. Framförallt så är det så att jag förknippar rött väldigt starkt med julen.

Hur som helst, när jag såg detta sett från Day så kunde jag liksom inte låta bli. Det är för fint. Jag älskar att det är tvådelat och lite löst. Kände mig så bekväm med det på. Börjar bli lite smått obekväm med för tajta kläder, kanske är det sommaren?

Skorna är också sååå fina och sköna och kommer från Sofie By Sofie Schnoor!

Det gäller att passa på att ta en bild när man ändå matchar i rött!

Ikväll är det inte lika uppklätt för då ska jag springa ett litet lopp med Lululemon – I am Limitless. Det är först löpning till okänd plats och sen yoga och meditation. Känns väldigt härligt! Men först ska jag hämta barn, laga mat och kramas!

Tack alla för era kommentarer kring vad jag bloggar om, jag försöker blanda så man kan se mitt livs olika aspekter, men det kommer mer spännande nyheter kring det snart!

Kram!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons