ECO Fashion! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Annons

ECO Fashion!

Att handla eco känns självklart för mig, men det är många som kanske inte tänker på det eller som vet vad som är Eco. Babyshop har gjort något jag vill hylla, ett litet initiativ men som betyder så otroligt mycket och som gör det lätt för oss som vill handla eco att göra just det. Under “Clothing” kan man välja “ECO fashion”. Där är alla ecoplagg samlade och det är så himla lätt och inspirerande.

Jag älskar Mini Rodini, som jag även recencerat många gånger tidigare, och deras badkläder är helt fantastiska. De är gjorta av gamla fiskenät så deras varande är helt återvunnet vilket jag kan tycka känns väldigt bra. Ian har badbyxor därifrån och Alines baddräkt kommer även den från Mini Rodini.

Jag älskar ryggen på baddräkten! Den är så fin, det är lite stor, men det växer hon in i. Mini Rodini är ju fortfarande lite långsmala i passformen, och just i detta fall är det perfekt. Dom har även dubbelstorlekar vilket jag gillar, då kan barnen ha dem längre! Hur tänker ni med badkläder? Supertajta eller lite växtmån?

Namaste med fötterna hälsar Aline! Lilla fining!

Kram på er!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons