Event med DYSON – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Annons

Event med DYSON

Imorse blev jag och ett annat litet gäng härliga influencers inbjudna till ett härligt event med Dyson Hair. Det var härliga Frida Fahrman som bjöd in oss till ett mysigt häng för att titta på Dysons hårtork och för att fixa håret lite. Det var otroligt trevligt och superfint ordnat. Dyson är ju ett varumärke som jag kan en del om pga min pappas galna obsession. Han älskar nämligen deras dammsugare och har mindre tal varje gång det går om hur bra Dyson är.

Alla bilder Sandra Rogers!

Hårtorken går i den andan och jag börjar äntligen förstå honom. Med galet bra och genomtänkt teknologi ser Dyson till att ta hand om håret (inte för varmt) samtidigt som den möjliggör en föning på väldigt kort tid! Det jag äskar mest är att den inte väger så mycket och att den sen är väldigt snygg!

Tack för idag Frida och Dyson!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons