Postwedding – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Annons

Postwedding

Idag är man lite mör, men det var det värt! Vilken dag igår. Jag tror inte ni anar vilken kärleksfest det var. Jag känner mig känslomässigt dränerad och så lycklig. Min bästa killkompis gifte sig med sin Ebba och det var helt fantastiskt härligt på alla sätt och vis. Härligt, ett ord jag sa ungefär en miljon gånger igår.

Såhär fin var jag i mitt tvådelade sett från Kappahl. Asså, kanske mitt bästa kap? Från Vintage Stories kollektionen!Jag älskar det! Sjukt användbart med! Skorna, låga och så snygga från Steve Madden!

Jag och världens vackraste brud!

Idag var det familjedag delux. Har bara vilat och lekt. En helt perfekt söndag med andra ord!

 

Nu är det söndagsyin och mys.

Stor kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons