Vitsippor och ro – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Annons

Vitsippor och ro

Världens härligaste semesterdag, sovmorgon (lite stök inatt… förmodligen därför men ändå!) Vi har varit i Norrtälje en snabbis och köpt lite saker som saknades inför bröllopet, det känns så skönt att allt är under kontroll och fixat nu, Jag älskar att gå i norrtälje på somrarna, det är så fint med vatten överallt och otroligt söta och fina små hus.

Sen kom vi tillbaka till landet, planterade, åt lunch i solen, hade vattenkrig och solade. Vi hade vattenpistoler som barnen tycker är toppen men som jag tycker är svårt. Känns märkligt att leka att man skjuter på varandra. Så jag vet inte, måste nog fundera lite mer på det… Är det överkänsligt kanske?

Sen gick jag och Aline en liten promenad i skogen och kikade på grannarnas hästar. Det här är verkligen balsam för min själ.

Alines fina klänning kommer från ett favomärke – Ebbe och skorna från Kavat. Älskar båda svenska märken som gör riktigt kvalitativa produkter!

Nu ska jag ta en liten sväng till bryggan och meditera och vila.

Kramar!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Jag har samma tankar när det kommer till leksakspistoler. Tycker det är svårt! Min 4-åring fick dock köpa en leksakspistol förra helgen på loppis med regeln att den bara får vara utomhus, man får aldrig rikta den mot någon annan och bara skjuta (gummipilarna) mot päronträdet. Det funkar fint för oss!

Annons