Fredagsblommorna på en måndag! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Annons

Fredagsblommorna på en måndag!

Hur konstigt låter inte det?

Jag tror att det är det bästa jag någonsin kommit på. Det är ju helt genialt att låta dem lysa upp mina vardagar. Jag tycker det är så himla härligt att se dem, känna doften av blommor i lägenheten och det känns som att man firar lite när dom kommer levererade på måndag.

Har ni testat blomsterprenumeration? Det har jag haft ett tag nu och just dessa är från grymma blomsterprenumeration.se. Jag tycker det är roligt att bli överraskad med en ny bukett varje måndag och det om något är vardagslyx som man ska ta tillvara på! Underbart!
Visste ni tillexempel att
  • Blommor ger omedelbara lyckokänslor
  • Blommor har en långsiktig positiv effekt på humöret.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons