Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Crocs HJÄRTA Drew Barrymore!

I annonssamarbete med Crocs!

Ni vet ju att jag älskar crocs? Jag blev lite småkär från första gång jag satte in foten…Magiskt sköna skor är det iaf enligt mig. Barnen brukar alltid ha crocs på landet som används mycket, det är dom skorna man drar på sig när vi är i trädgården, eller går till stranden, och ibland även på en kortare promenad.

Nu har Crocs lanserat nya skor i ett samarbete med Drew Barrymore. Jag är så glad att få samarbeta med Crocs och att vi fått testa dem, samt visa er! Aline älskar sina ”partycrocs” och jag tycker verkligen att mina är snygga, Passar bra till min övrigt väldigt skandinaviska garderob och är väldigt fina i färgerna tycker jag.

Härlig design, gillar att det står LOVE och att de matchar Alines väldigt fint! Både hon och jag gillar verkligen att matcha, haha. 

Jag har oftast de mer traditionella Crocsen, men nu vet jag inte, tror jag gillar denna modell nästan bättre. Dom är både sköna och känns lite härligare i modellen!

Ni hittar skorna här på Footway, och jag tycker verkligen ni ska testa min modell! Nu längtar jag till landet på onsdag, tacka vetja korta veckor! Ska bli så härligt att glida runt i dessa!

Kram!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.