Vårbarnen! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Vårbarnen!

Hej alla, vilken panghelg! Vi har haft närmare 20 grader och strålande sol och det har varit helt fantastiskt. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än “oj va vi är väderberoende”. Det är typ inte förens solen tittar fram som jag inser hur mycket jag saknat den. Det är inte förens det blir varmare som jag insåg hur kall jag faktiskt var. Det är häftigt ändå hur vi som bor i norden verkligen påverkar mycket av sommar och sol.

Barnen minst lika mycket, det är så härligt att se dem i sneakers och hur de springer runt som bara den av att få vara utan jackor och tunga skor.

 

Aline har världens finaste tröja på sig från Stella McCartney, skor från Kavat och jeans från GAP. Ian har jeans från Molo, en tröja från Acne, skor från Hummel och världens busigaste humör.

 

Imorgon ska jag berätta mer om Parken Zoo, då har jag fått mer bilder!

Stor kram!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Vanja Larsson

  Hej! Du har verkligen bra recensioner för barnskor. Har du som har mycket erfarenhet tips på gympaskor till en (snart) 2-åring med mycket spring i benen att använda i sommar när inte sandalerna används? Jag söker en fotriktig sko som andas bra och är lätt men sitter stadigt. Jag har funderat på Kavats Vigge och Närke eller någon modell från Viking och Superfit. Vänliga hälsningar från Vanja

  1. Sheila Arnell
   Sheila Arnell

   Jag gillar de flesta av Kavats modeller!

   Kika på Vigge som jag gillar extra mycket!
   Stor kram!

 2. Caroline

  Hej! Vilka härliga bilder! Har du tips på byxor i hållbart material till barn med smal midja?