Långhelg och 40års fest! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Långhelg och 40års fest!

Hej från en trött men lycklig!

Det har varit fest i dagarna två och jag känner mig glad, uppfylld och riktigt öm. Det har varit fantastiskt att få gå ut med mina vänner och att få fira min svägerska som fyllde 40 år! Lisens 40års fest hade en klädkod – “kom igen, något annat än svart”. Vilket inte är helt enkelt. Det var tur att jag hade några alternativ hemma, och jag måste säga att jag blev väldigt nöjd med det jag hade på mig.

Nya skor från Sofie Schnoor. samt byxor från samma märke! Jag älskar deras kläder, de är både fina och ascoola. Det känns kul med något som inte alla har. Toppen är HM och den supersnygga jackan är även den Sofie Schnoor. (ja, jag gick loss lite).

Nu har vi kommit till landet och det är så himla härligt att det är långhelg. Jag är ledig imorgon och det känns verkligen helt rätt och så otroligt värdefullt. Nu ska jag njuta av en del yoga, långpromenad med hunden och mys med barnen, Vi har redan varit ute massor och barnen har hoppat runt i pölar med deras nya gummistövlar!

Dom är för övrigt riktigt bra och kommer från Kuling Kids. Jag rekommenderar dom varmt! Normala i storlek, sitter bra på, är fina och känns inte så tunga.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.