Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Räddar våren med ColdZyme

I annonssamarbete ColdZyme

Det var ett tag sen nu som jag testade ColdZyme för första gången. Jag kommer från en familj med mycket huskurer. Min mamma, som är irländsk, höll alltid på med olika drycker och kurer. Ibland var det bra och ibland inte. Oavsett så har jag alltid tyckt att det måste finnas något sätt att förhindra förkylningar och har prövat det mesta.

ColdZyme är ledande på att både förebygga och förkorta förkylningar. Man kan använda ColdZyme innan man exponeras, till exempel innan man ska åka kollektivt, innan skolstart eller innan man ska härja runt på Leos lekland. Det jag tycker är så bra är att barn från 4 år kan använda ColdZyme – de om några tillhör de som utsätts för mycket virus! Jag brukar själv ta det så snart jag känner första förkylningssymptomet och även låta Aline använda det. Det är väldigt smidigt och Aline tycker nästan att det är som en lek. Sprayen är lätt att använda och verkar omedelbart genom att bilda en skyddande barriär i halsen. Det skyddar mot förkylningsvirus. Det fungerar så att barriären fångar in förkylningsvirus och i barriären deaktiverar enzymet virusets förmåga att infektera celler. Det skyddar cellerna och gör att kroppen kan göra sig av med viruset på naturlig väg.

Oftast hinner jag inte ta det innan jag blir sjuk – för det slår ju till helt utan förvarning. Då använder jag det för att förkorta själva förkylningen och lindra ont i halsen. Riktigt bra! För mig är det en standarddel av mitt hemmaapotek och det känns bara kul att tipsa fler om att börja använda det!

I annonssamarbete ColdZyme

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.