Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Barn och aktiviteter/hobbys?

Är det rätt eller fel att föra över sina intressen på sina barn? Jag kan ärligt säga att jag inte riktigt vet, vad är rätt och vad är fel? Jag känner bara att det jag vill överföra – simning, yoga, läsa mycket mm är ju för att det är något jag tycker är viktigt. Iofs är simning nödvändigt och livsviktigt, så det kanske inte räknas?

Hur som helst. Vad är rätt och vad är fel? Är det okej att välja och få dem att göra dem man själv gillar? När säger barn till?

Jag känner mig stolt och glad att föra över en aktiv livsstil till mina barn! Känns viktigt, jag hade själv inte det (sund men ej så aktiv) och det är något jag önskar mig i efterhand!

Vi, i våra yogatajts från anaheart

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Harmagedon

    Jag ser på föräldraskap lite som att vara guide. Vi ska visa dem världen och vi kan ju bara visa den värld vi själva känner till. Vill man introducera rörelseglädje är det mer effektivt om man själv känner det. Är det yoga som är din grej så är det. Du kan ju inte fakea att fotboll är det du tycker är roligast i världen. Och bara för att man öppnar en dörr så stänger man inte någon annan. Är inte yoga deras grej i framtiden så lär de ju säga till på ett eller annat sätt.