Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Underkläder från Chantelle!

I annonssamarbete med Chantelle!

Jag är så glad att jag får möjlighet att samarbeta med det härliga franska märket Chantelle. Det är nämligen så att dom har lanserat en kollektion med ”One size fits all” underkläder, som jag verkligen älskar. För mig att det viktigaste när det kommer till underkläder att dom sitter bra och är riktigt sköna. När man är bortskämd med härliga sömlösa yogaplagg kan man lätt bli lite kräsen, med dessa slår nästan allt jag testat innan. Så sköna.

Oftast när jag kommer hem byter jag om till något mjukt och skönt, och nu har jag hittat en ny favorit utan tvekan. Hela den här kollektionen är tillverkad i ett supermjukt, behagligt och särskilt elastiskt tyg. Det är även därför Chantelle har möjligheten att skapa en produkt som ska passa för alla. Alla är vi ju olika, så att hitta ett plagg som formar sig efter kroppen är väldigt bra. Jag är tex lite smalare kring benen, men bredare över höfterna. Dessa klämmer inte åt någonstans, så elastiska som dom är! Jag hatar sömmar som syns mm, och både trosorna och toppen är som osynliga även under en tajtare klänning.

Kollektionen består av användbara linnen, bodys och trosor, alla är sömlösa modeller, perfekt att ha både till vardags, mjukare yinyoga (ja, jag testade igår) och under festplagg, perfekt inför stundande toastmasteri!

Kika på nyheterna hos Åhlens!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Malin

      Nu var ju inte det här nåt tillfälle till recension av nåns kropp utan tips om sköna snygga underkläder. Och SURPRISE men man KAN va fin även om man inte är så smal! (Vilket hon är MEN som är skitsamma) äh gud vad dumt