Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Yinyoga med Clarins!

I torsdags så anordnade jag och LOPPI ett superfint yogaevent med Clarins på min favoritstudio UrbanOM. Det är den studion jag oftast yogar på och en studio som ligger mig otroligt varmt om hjärtat. Dom har många fina pass och är väldigt duktiga på att skapa en härlig, trygg och inspirerande yogamiljö. Jag älskar det stället!

 

Alla bilder är tagna av Malin Mörner


Några av Clarins ansiktsmasker, den i mitten brukar jag sova med. Så härligt! Riktigt skön! Ska prova de andra och skriva mer om dem sen!

 

Eventet handlade om att visa upp Clarins fina produkter, många av dem väldigt vackra både på insidan och utsidan. Deras olja tex som är gjord på helt naturliga ingredienser har en lugnande och härlig effekt, som användes på alla deltagare under den härliga yinyoga klassen.

Hanna, en lärare jag har, höll yogan och var så uppskattad! Det var så fint av henne att göra det tycker jag. Hon är en riktigt bra lärare, så om ni inte redan testat så hitta henne – Hanna Linder!

 

Vi teamade upp med Röhnisch och Grounded Factory för att se till att alla influencers som var på eventet kunde få sig ett fint kit med yogakläder och en härlig matta. Jag använder själv båda märkena är så är glad att de ville vara med. Jag älskar toppen från röhnisch, den har jag ofta på mig och den är perfekt när man yogar, vill gärna inte ha allt för tajt på mig. Även yogamattan är riktigt härlig. Jag brukar ha den när jag gör yinyoga.

Många härliga och inspirerande kvinnor var på plats, bland annat härliga Emma Matsson! Jag har länge följt hennes yogaresa, den är väldigt inspirerande!

Efter passet fick alla ta del av en härligt liten ”brunch” från Brekkie! Dom har helt magiska avocadomackor, det är ett skämt, det är lite chilli på, så dom är såå goda! Mums!

 

 

Tack Clarins för att ni ville synas med oss, för att vi fick dela en härlig stund på Urban OM, med massa fina människor och dela yogan. Helt perfekt!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.