Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Vegomiddag med Linas Matkasse

I annonssamarbete med Linas Matkasse

I samarbete med Linas Matkasse så får vår lilla familj testa Linas Vegetariska Kasse. Det är något jag har längtat efter och när jag blev ombedd att göra detta så var jag så taggad. Helt ärligt så är det något vi ändå tänkte prova, för jag har hört att just Linas ska ha en riktigt bra vegetarisk kasse.

I söndags när kassen kom! 

När man som jag är relativt nybliven vegetarian (1,5år) så är det fortfarande lite svårt ibland att bara komma på något att laga. I vår familj är det mest jag som lagar mat, och varje gång jag frågar Rasmus vad han vill ha säger han bara ”vad som, det du vill göra”. Vilket helt ärligt inte är så inspirerande när man har idétorka (vilket man verkligen kan ha en tisdag, lite för sent med gnälliga barn). Så det är så roligt att testa. Äntligen lite matpassion!

Redan nu när jag bara har lagat 2 av rätterna så tycker jag det är riktigt härligt. Det är mycket roligare att laga mat, och den tid jag sparar genom att inte behöva komma på något, samt handla kan jag istället lägga på att bara laga – riktigt god mat.

Här är ett av recepten denna vecka:

En riktigt god nudelsoppa, med massa härliga grönsaker och min favorit! Pak Choy! Såå gott.

Ser ni? Så mycket färska härliga grönsaker. Jag gillar när man får exakt det man ska ha. Allt är liksom perfekt uppmärkt, så det blir inte massa över, rester som man sen inte hinner använda mm.

Hur lång tid tog det att laga då? Ja ni, det skulle ta mellan 20 och 30 min. Det tog mig nog 35, men då spenderade jag en del tid att läsa på om hur jag skulle göra. Det är inte så ofta jag läser recept, men det här var kul. Rasmus var med även han. Han tyckte det var roligt på att han kunde hjälpa (iom receptet!) så det var härligt.

Ta da! Såhär gott och snyggt blev det! Även barnen åt det med glädje!

 

En annan fördel som jag ser mer matkassen, förutom att det är smidigt, smart och roligt, är att alla rätter är näringsberäknande. Vilket innebär att jag vet att den mat jag lagar är sund, att det finns en bra balans av protein, fett och kolhydrater. Det är extra viktigt för mig att veta då jag är noga med att äta bra mat nu när jag äter helt vegetariskt samt tränar en hel del.

Prova gärna ni med, Just nu får jag dela Linas Matkasses prova på-priser ger upp till 50% rabatt för nya kunder med koden TACKSHEILA – bortsett från priset så får du också en fin skärbräda från Scandinavian Design Factory (värde 245 kr) på köpet. Så bra! Gäller till och med 10 maj. Klicka här och ta del av erbjudandet!

Är du en nöjd kund sedan tidigare? Då är det klart du också ska få en liten bonus! Koden TACKSHEILA ger också dig som är befintlig kund 200 kr rabatt på din nästa kasse. För att ta del av den rabatten behöver du ringa till kundtjänst och uppge koden (alltså inte fylla i på hemsidan) eller klicka HÄR och fylla i dina uppgifter så blir du uppringd

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.