Over and out – hej påsken! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Over and out – hej påsken!

Påsk!

Jag är ett stort fan. Egentligen är det Valborg som är min favorithögtid, men jag gillar verkligen påsken med. Det är något med nystarten, ljuset och allt “stundande” som lockar mig enormt med påsken. Sen hjälper det ju såklart att det är lite ledighet när man som mest behöver den, och att man får äta mängder med godis.

Började dagen i mina nya jeans från Cubus, kanske världen snyggaste? Jag vet inte, jag är helt såld iaf! Älskar jeansen som är raka i modellen. Jag brukar nästan alltid ha stuprör, men känner mig rätt klar med det nu! Även brillorna från Izipzi är magi!

Gör ni det? Äter mängder med godis? Jag äter en del, men är mer än salt-tjej. Barnen däremot, herregud… it never ends. Vi har begränsat det enormt i år, med tanke på att vi fortfarande har påskgodis kvar från förra året.

När vi kom ut till landet så har vi städat, planterat om lite blommor, påskpyntat mm. Imorgon kommer vi åka till mina föräldrar och mitt barndomslandställe – Blidö. Jag saknar att vara där och det ska bli mysigt att sova över hos mamma och pappa med barnen. Jag tog halvdag idag pga att jag är lite hängig mm, men det var bara härligt. Vi var ute, satt i solen och barnen lekte med snön.

Älskar Alines brillor som kommer från Eyefant Eyewear – som jag har skrivit om innan.

Perfekt att ha brillor, vindfleece från Polarn och vinterskor. Det kommer en del skalklädesrecensioner snart! Håll ut!

Resten av dagen har vi bara myst, lagat mat, njutit av att få vara i det här vackra ljusterapi huset, jag älskar det! Njuter och njuter!

Nu ska jag njuta med en ny ansiktsmask och koppla ner all teknik och läsa min bok. PUSSS!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.