Run baby RUN! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Run baby RUN!

Nu är det vår i luften och jag börjar verkligen känna att jag kan börja springa igen. Jag sprang ju lite i vintras, rejält påpälsad och totalt räddad av mina fodrade löpartajts från Röhnisch! det var härligt, sålänge det är barmark känner jag ändå att jag kan springa, även om det är lite kallt.

Nu är det äntligen barmark igen, iaf stötvis och jag har som ambition att börja löpträna på riktigt. Fördelen med just löpträning är att det går så himla fort, och man behöver ju bara träningskläder och ett par bra skor. I ärlighetens namn är det även bra terapi för mig, och det ger mig så mycket att kunna sticka ut och springa av mig lite då och då.

Jag är så nöjd med detta “fodrade” set från Röhnisch

Hur ska jag lägga upp det då? 

April: 2 pass i veckan, gärna lite längre för att få upp stamina. Se till att kunna springa iaf 8 km utan problem. Det måste inte gå så snabbt, men jag vill vara ute och springa ett tag.

Maj: 3 pass varannan vecka. 2 pass runt 6- 6,5 km, sen ett intervallpass i ca 30 min. Intervallträningen får upp konditionen ordentligt och är något jag verrkligen behöver. Tips på intervallträning? Tycker personligen att det verkar så otroligt meckigt!

Juni: 3 pass i veckan, två kortare, och ett längre. Här tänker jag att jag kommer börja toknjuta av min löpning, bra mål va? Haha!

Hur gulliga dom än är, så är det skönt att springa lite, det är en perfekt kombination till min yoga och om jag blir lite starkare, så orkar jag nog leka lite mer. Bra va?

Kram!

 

Hjärta gärna inlägget om ni gillar det!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin Persson

    Härligt upplägg för att komma igång med träningen! Har du någon backe eller trappa i närheten eller på vägen där du springer? Kan gärna ge lite förslag på intervallträning. Det behöver inte vara så meckigt! 🙂

  2. Malin

    Härligt upplägg för att komma igång med träningen! Har du någon backe eller trappa i närheten eller på vägen där du springer? Kan gärna ge lite förslag på intervallträning. Det behöver inte vara så meckigt! 🙂